שלום! אחרי כמה פעמים שהספונסר שלי אמר לי לכתוב את הצעד הראשון אני אנסה להתחיל אותו עכשיו- שיהיה לנו בהצלחה!
אהלן, קוראים לי יאיר ואני מכור לתאווה, לשלמות, להיות אהוב על כולם, להיות מספר 1, לכעוס ולהתפוצץ על מי שלא עושה מה שנכון ובקיצור "והייתם כאלוקים".
ממתי זה התחיל אין לי מושג- המפגש הראשוני שלי עם אוננות היה בגיל 15 בערך ואני לא חושב שמאז הייתי מכור אלא פשוט גיליתי את היצר הרע המוכר לכולם.
אני חושב שההתמכרות התחילה בעיקר באיזור הצבא- כך שהגיע זמן מסויים שכל יציאה הבייתה הייתה מסתכמת בכמה שעות טובות בלילה מול המחשב ונגמרת בנפילה. כמובן שהייתי ישן שעתיים אולי פחות לפני החזרה לבסיס והייתי מתחיל את השבוע הפוך לגמרי. ולא שיש לך זמן לישון בצבא- וכך כל השבוע העייפות רודפת אותך. וכל פעם הייתי משתגע מעצמי- ואומר "חלאס! זה הורס אותך, למה אתה ממשיך לעשות את זה?" מוצש"ק הבא זה לא יקרה! ושוב זה קרה ושוב ושוב...
והנה חוזרים לישיבה בשמחה ובששון וכאן זה בטוח לא יקרה! אז נכון שבישיבה ב"ה תמיד הייתי נקי- אבל כמעט כל פעם שהייתי מגיע לבית- נפילה! איך זה יכול להיות הרי הולך לי כ"כ טוב בישיבה, ואני תלמיד טוב ומתפלל הרבה וכדו' פשוט לא הצלחתי להבין מה קורה לי. והנה לילה אחד אחרי נפילה עצבנית, או שזה היה באותו השבוע- חיפשתי קצת עזרה באינטרנט על הנפילות. ואז גיליתי את האתר ואת העניין של התמכרות. מכיוון שאמא שלי קצת מתעסקת בנושא של מכורים לסיגריות ולסמים- המילה "מכורים" ישבה אצלי במקום מאוד שלילי- כך שממש אבל ממש לא רציתי להיכנס להגדרה הזו, שכנראה כל אחד באתר הוא חלק ממנה. וגם הסיפורים הראשונים שפגשתי באתר היו ממש "הזויים" בשבילי, אנשים שהתחילו לאונן מגיל 8, אנשים שהיו עם כל סוגי האנשים וכדו' ואני מחשיב את עצמי לבחור די פשוט- לא טעם מחטאי העולם, מלבד התאוות באינטרנט בסרטים- מה שלצערי כולם נפגשים איתו, ונכון שאני לא מצליח להפסיק וזה ממש משגע אותי אבל אני ממש לא ברמה של החבר'ה שם- 'המכורים'.
לכן המשכתי להיות בקשר "שלום שלום" עם האתר- קיבלתי את המייל היומי וניסיתי כמה פעמים לצלוח את טבלת 90 הימים כמובן ללא הצלחה.
לאט לאט- ככל שהמשיכו הנפילות והרצון להפסיק גבר התחלתי יותר להתחבר לפורום ולקרוא יותר על הנושא ולאט לאט יותר הזדהתי עם התחושות ועם השיתופים- עד שלאט לאט חילחלה ההכרה והיא עדיין מחלחלת לאט שגם אני כנראה (שששש.. לא בקול רם) מכור. ומתוך המקום הזה אני כותב את הדברים- נכון אני כבר כמה חודשים בתוכנית וב"ה הגעתי לתקופות נקיות הכי ארוכות שהיו לי מזה שנים וזה לא הרבה זמן (23 ימי נקיות) אבל אני עדיין לא שלם עם ההגדרה של מכור או עם ההשלכות שלה, ולכן קשה לי לעשות את הכל בשביל ההחלמה! אני מקווה שלפחות בכתיבה הזו של תחילת הצעד הראשון אצליח להתקדם יותר לעבר ההחלמה! רפואה שלמה לכולם!
וחיבור אמיתי ושלם לבורא עולם!