שלום חבר יקר! אוהבים אותך על האומץ והנכונות לא לטטאות דברים מתחת לשטיח.
החברים פה, תודה לאלוקים, תומכים אחד בשני ועוזרים אחד לשני להתגבר.
אתה צריך לדעת שחלק גדול מהפורום נגמל או מחלים או איזה מונח אחר שתבחר, מהמחלה, בשיטת "12 הצעדים" שזה בעצם סוג של דרך חיים, עם 12 צעדים מנחים לחיים.
אתה מוזמן לקרוא כאן את הפוסטים השונים של חברים, להתרשם, כמובן שאין כאן שום הכרח לבחור בשיטה זו או אחרת.
בתור אחד שניסה כבר המון המון דברים, אני כרגע מרגיש שהדרך שלי היא 12 הצעדים, אני גם רואה את הניסים שהתחוללו לאנשים שהלכו בדרך זאת... מקווה שאלוקים בחסדו הגדול יתן גם לי קצת החלמה.
אני ממש ממליץ על החלמה בשיטת 12 הצעדים, אם באמת נמאס לך ואתה רוצה לגמור עם זה, ואתה מוכן להתחיל לעבוד בשיטה, אז אני מאמין שתצליח!
אני חייב להזהיר מראש שהשיטה יכולה להרתיע אנשים, ויכולה כמובן שלא להרתיע, ITS UP TO YOU... בכל מקרה ממה שאני יודע, המון מכורים שנרתעו מהשיטה הזאת בסופו של דבר (אני ביניהם...) חזרו על ארבע והתחילו לעבוד בשיטה זו...
אני לא רוצה להפחיד כמובן, יכול להוית שהמקרה שלך שונה או אחר, יכול להוית שתוכל לפתור את זה עם כלים אחרים שמופיעים באתר... תנסה, אבל אל תשכח ואל תיסוג מהמטרה שלך!
לא משנה מה, הקהילה כאן בהחלט תעזור לך בהחלמה ותתמוך, והשיתוף והדיבור עם חברים עוזר לא משנה אם אתה בשיטת 12 הצעדים או לא!
בהצלחה אח יקר!