שלום לכולם,היום רק גיליתי את האתר הזה "שמור עיניך"
לפני שאני יספר על עצמי אני רוצה להגיד שני דברים חשובים עלי שאולי בניגוד לאחרים זה השוני ביני ובין חברי הפורום פה.
אז ככה,
א.אני רווק,בניגוד לאחרים פה שרובים נשואים אני מאמין וגם יש להם כבר כמה ילדים
ב.חזרתי בתשובה לפני קרוב לתשע שנים ולפני כן גדלתי בבית חילוני לחלוטין.
גם אני מכור לתאווה, לפורנו ולצערי בשנים האחרונות גם למגע אנושי חי,
תראו אני אדם כבר לא כ"כ צעיר,אני כבר עברתי את גיל השלושים ועדין לצערי הרב לא התחתנתי,למרות שניסיתי שדכניות ואתרי הכרויות ועוד דברים.מקוה לטוב בעזרת ה'.
אז כל זה התחיל אצלי בגיל 15,כלומר שהיתי בכיתה ט' למדתי בחטיבת בינים ביה"ס חילוני ואז זאת גם היתה הפעם הראשונה שאוננתי,היתי אז רחוק מהדת ומהחברה החרדית אליה התקרבתי במהלך שנות ה-20 לחיי.
אז אני זוכר שהיה לנו וידאו בבית ועל הוידאו גיליתי קסטות וידאו שהיה בהם סרטים כחולים וצפיתי בזה, רואה את זה ומאונן וככה זה ממשיך הרבה המון שנים עד היום,עשיתי דברים קשים,ובגיל 23 לערך זאת היתה פעם ראשונה של מגע אנושי חי וככה לצערי זה נימשך עד היום גם לאחר שחזרתי בתשובה הדבר ממשיך,
וכבר כמעט עשר שנים רצוף, ולא עברו חודשיים או שלושה חודשים במהלך כל העשר שנים האלה שלא הלכתי וקשה לי לצאת מזה.
אני שמח מאד שהגעתי היום לאתר הזה ולתוכנית 12 הצעדים" אני מקווה שאוכל להבריא וללהגיע להחלמה בעזרת החברים כאן ושאצא מכל הסטיות שלי של צפייה בפורנו ומעבר לזה,
נסיתי ליצור כמה מערכות יחסים בחיי אך לצערי הדבר לא הלך,גם כל אישה שאני מנסה להכיר אז אני נתקל בתגובות של לא מתאים" וכד',
זה לא שאני נראה רע אני דוקא אדם שנראה טוב,אבל אני לא יודע איך להסביר את זה,
אודה לכם ולתוכנית 12 הצעדים" אם תוכלו לעזור לי ולהגיע במהרה ובתקוה להחלמה מהירה
ערכתי