ברוך הבא אחינו היקר,
כואב לקרוא על עוד אחד שעובר את מסלול הייסורים שעברנו כולנו, אבל משמח לקרוא שאזרת את האומץ להגיע לכאן ולשים את הכל על השולחן. כפי שכתב מ.עובד, מומלץ שתבקש אישור לפורום לגברים נשואים שם תוכל למצוא עוד דיונים שיעזרו לך ללא ספק.
כולנו כאן כדי לעזור לך, ואם יש דברים שאתה עדיין לא מסוגל לכתוב בפורום - אתה מוזמן לפנות אליי או לשאר החברים במסר אישי.
בתור התחלה ממש, תרשה לי להצביע על נקודה שלדעתי היא חשובה (אחרים חולקים עליי כך שאם אתה חושב אחרת - זה בסדר גמור). יסלח לי הקב"ה שאני אוהב אותו אהבת נפש, אבל אני מאמין שגם הוא רוצה שתעזוב עכשיו את החטאים והעוונות ותתרכז בהתמכרות שלך. לצורך הענין זה לא נוגע כעת האם ההתמכרות היא לאכילה מופרזת או לאוננות. אין שום משמעות כעת להוצאת זרע לבטלה. כל הנקודה היא שאני מכור ל"משהו" ולא מצליח להתנתק ממנו.
זה לא סתם, אלא נוגע להמשך. אתה כותב שאתה לא מסוגל למצוא דרך החוצה, וזה נכון כל זמן שתתייחס לבעיה שלך כבעיה דתית. כל זמן שתנסה לפתור את זה באמצעות תשובה - הבעיה לא תיפתר. רק ברגע שהבנתי שאני חולה - הלכתי לקבל טיפול מתאים ואז התחלתי לראות את האור בקצה המנהרה.
ותאמין לי: יש דרך החוצה. היא לא דרך קלה בהכרח, אבל היא קיימת בלי שום ספק. תצטרף אלינו למסע אל עבר השפיות.
באהבה,
זלמן