והעונה מבית כלא -
אני ממש מזדהה איתך.
הסיפור שלך ממש זהה לשלי..
אני גם נשוי, דת"ל, בוגר הסדר, מתמודד עם ההתמכרות מאיזור התיכון - דרך ההסדר, הצבא וחיי הנישואים.
אני במסגרת של שמור עיניך כשבוע, ומרגיש שזה ממש טוב.
נרשמתי למסע 90 הימים ואני נקי בחסד ה' - ממש ממש לא מובן מאליו- כבר 5 ימים. מתפלל לה' לעוד יום נקי, היום.
קראתי את המדריך של שמור עיניך (בעצם אני עדיין באמצע), והתחלתי להשתתף בקבוצות הטלפוניות.
אני מתכנן להתחיל לבצע בפועל את תוכנית 12 הצעדים, אני רק צריך להתארגן על זה טכנית - ספונסר וכו'.
הסיבה שאני רוצה להתחיל את הצעדים למרות שאני נקי 5 ימים ויש לי את ההרגשה הזו של "זהו, סיימתי עם זה. עכשיו זה נגמר. אני לא מתקרב לזה יותר. אני עכשיו במקום טוב וכך זה ימשיך" היא שבאמת הפנמתי שאני חסר אונים מול התאווה וכי איבדתי שליטה על חיי. (זה המשפט של הצעד הראשון).
כל כך הרבה פעמים כבר הרגשתי זסיימתי עם זה, אך בפועל חזרתי לתאווה הביאו אותי להבין שאני בפועל חסר אונים מול התאווה וכי איבדתי שליטה על חיי.
אני ממליץ לך בחום להיכנס פה לענינים. אנשים פה נקיים כבר שנים - תחשוב איך הייתי רוצה לומר על עצמך "הכינוי שלי הוא העונה מבית כלא ואני נקי כבר 6 שנים, חודשיים וארבעה עשר ימים"
אתה מוזמן ליצור איתי קשר מתי שבא לך. או בהודעה אישית דרך האתר הזה או למייל הפרטי שלי
machurveralo@gmail.com או בשיחת טלפון. אם אתה רוצה - שלח לי מייל או הודעה אישית ואשלח לך המספר.
בהצלחה אחי - אנחנו איתך!!