בס''ד
שלום לכולם
מקוה שהגעתי למקום הנכון עבורי, לא יודע בדיוק איך להגדיר את עצמי כמכור או לא
אספר בקצרה עלי, מצעירותי נכשלתי המון פעמים בתאווה, היה לי תאוות להדחף על אוטובסים שמלא בנשים, להסתובב בקנינוים, אבל נלחמתי כל הזמן ולא התייאשתי, התקדמתי מאוד לדעתי,
בעיקר שכיום כמעט לא מאונן בידים או רגלים כמו לפי הרבה שנים וגם שבדרך כלל אין לי גירוי פנימי סתם רק אם יש לי גירוי חיצוני חזק זה מעורר אותי, ואז כשאני נופל, לפעמים אני יכול לחזור עוד כמה פעמים עד שיוצא מזה, מה שכן יש לי בעיה היום הוא בעיקר באניטרנט או כשאני רואה משהו ברחוב לא שגרתי יכול להביא לי להוציא זרע, תקופה היה לי חיבור פרטי לאינטרט בטלתי את זה כי נכשלתי, אז יש לי כמה מקומות ששם אני מתחבר כמובן הם חסומים אבל עם כל החסימות הכי טובות כבר הצלחתי לדאבוני למצוא כל מיני פרצות זמניות בעיקר. וזה מפריע לי מאוד לעבודה כי יש לי עסק וזה בנוי הרבה על האינטרנט ובגלל זה נתתי למישהו שינהל לי את העסק כך שאני לא צריך לטפל בזה ולהיות ליד המחשב והאינטרנט יום יום, אבל זה עולה לי הרבה כסף וחבל לי ע''ז, לו היתה לי פתרון באמת טוב שאוכל כן להיות ליד המחשב פרטי (שזה יותר עלול למעידות) ולהשמר ולא ליפול הייתי עושה את זה, לדוג' לתת דו''ח כל יום במייל או בטלפון למישהו איך עבר היום.
בכל מקרה המצב שלי כהיום גם ללא חיבור יומיומי צריך טיפול כי פעם בכמה חדשים קורה לי נפילות
תודה לכולם ולכל מי שמוכן לעזור
נשמה