[בס"ד
אני חרדי בן 45 נשוי ואב לעשרה מתוקים. נושא משרה תורנית, לשעבר בתור ילד ובתור בחור השתמשתי המון המון במין, בעיקר באוננות ובנים, מאז נישואי סיימתי עם זה סופית, לאט לאט קיבלתי טעם טוב באשתי ואינני חושש מנפילה עם בנים גם לא בהסתכלות לבד,אנו חיים מצויין, משקיעים בזוגיות הרבה, מאוד פתוחים אחד לשני, אין כלל מצב שאני מדמיין שאצליח לחיות עם אחרת, גם בבין אדם למקום אנו משקיעים יחד בפנימיות של תפילה, משתדלים לקיים מצוות או אפי' חומרות אך בהכרה פנימית, בפורפוציות, ולא בעדריות, גם בעבודת המידות בעיקר למה שקשור בניהול בית יהודי, וגם בבין אדם לחבירו, אך אני מרגיש בכל זאת "מכור" מדוע?
א. כאשר אני הולך ברחוב [לא משנה ברחוב חרדי או חילוני] אני במלחמה תמידית ולרוב מנוצח, אמנם גם בזה אני בהתקדמות כל הזמן, רק לדוגמא, כבר שנים שקבלתי על עצמי שגם אם ראיתי מושא תאווה ונכשלתי אני לא ממשיך להביט אחורה מה שהיה היה, וב"ה אני עומד בזה.
ב. כאשר אני מזדמן ליד האינטרנט [שבדרך כלל חסום אך לפעמים הוא פתוח מסיבות מיוחדות] אני נופל לעיתים בצפיה בתמונות פורנו.
הייתי יכול לומר יצר הרע כמו כולם אך שלשה דברים מסיטים אותי לחשוב שכן מדובר בהתמכרות 1. כי אני מרגיש לפעמים דחף בלתי נשלט לפתוח את האינטרנט. 2. אני נופל גם על חשבון זמן שיקר לי. 3. בגלל העבר של ימי הבחרות שכל הנסיונות לא עזרו לי כולל קנסות, תפילות, דמעות, וצומות.
בחודשים האחרונים נחשפתי לשמור עיניך אני קורא הרבה מתחזק מאוד לוקח רעיונות לחיזוק וגם הקשבתי קצת טלפונית, מאז שאני כאן התחזקתי ולא צפיתי זה כשלושה חדשים כל יום רק להיום, וגם שמירת העניים השתפרה מאד, ועל כך לבד כבר מגיע לכולם יישר כח, אך עדיין העבודה רבה ובעיקר השימור.
אם יש עוד משתתפים במצב דומה לשלי אשמח להתעדכן ושוב תודה ובהצלחה לכולם.