תודה על האפשרות,אך לצערי איני יכול לבחור בין שתי האפשרויות או אפילו בשתיהן מכיוון שהן לא מכילות את החוויה האישית שלי.הכוונה ששתי האפשרויות שהצגת לא מתארות את מצבי בעבר ובהווה.
היעדר הזוגיות נובעת מריקנות שנובעת משז"ל באופן תדיר ורב ולכן בכך אני הורג את המוטיבציה ליצור קשר,אין לי את האנרגיה והלהט ליזום התחלה של מערכת יחסים.חייתי שנים רבות בעולם וירטואלי,פנטזיונרי ודיכאתי אינסטינקטים בסיסיים.היום כבר אין לי מושג איך מקימים ומקיימים מערכת יחסים.
הבשורות הטובות הן שאני נקי ארבעה ימים ומתחיל מחר סדנה,אני מקווה שאשכיל להיות כחומה בצורה בעניין שמירת העיניים,כי לדעתי אי הכנסת התכנים,אגב גם עי' שמיעה,זו העזרה הגדולה ביותר שאני יכול לתת לעצמי.
דבר נוסף ואם יש מישהו שמכיר את התופעה,אשמח לשמוע על כך,הוא עניין שדווקא כאשר אני שומר היטב על עצמי הצרות באות בצרורות.
הדבר הראשון שקרה זה ששברתי את המפתח בסוויץ,גרם עיכוב בחזרה הביתה ונזק כספי.דבר נוסףזה פתאום כאב שיניים נוראי,בלתי נסבל והגעה לעזרה ראשונה בשעות הערב המאוחרות-זה כבר עלה לי יותר מהעניין עם המפתח,הדבר הבא היה שנזכרתי שיש לי משפט תעבורה באיחור של יומיים נשפטתי שלא בפניי ושהתקשרתי לברר מה נפסק נאמר לי 1.000ש"ח ו-3 חודשים שלילה- אני רק אציין שאני עוסק בשליחוית.אבל אני בטוח שאם אצליח להתמיד בלטהר את עצמי יהיה לזה סוף טוב,מי יודע אולי מקצוע חדש שבו אהנה.