והנה מגיע הסערה...
לאחר שבוע של נקיות בשבת האחרונה חלמתי פעמיים (בלילה ומנוחת הצהריים) שאני נמצא בחדר סגור עם מחשב לבד וכוח עצום שאין לי סיכוי מולו עומד כנגדי ולא נותן לי את החופשיות והבעלות על המוח כמו שכולנו מכירים שאנחנו חוטאים...
בכל מקרה אני עדיין נקי, יום ראשון אבל הקושי בהחלט התחיל. המלחמה מתחילה בדיוק עכשיו במיוחד שאני יוצא החוצה ברחוב (היה לנו היום מנגל באחד הפארקים) ובקושי הצלחתי להתמודד עם המראות שהלכו שם, בנוסף אני צריך להיאבק במוח שלי ממוצ"ש 24 שעות ביממה מאז שהחלומות חזרו אלי המלחמה שלי התחילה, אלוקים נתן לי ברוך ד" שבוע חסד אבל עכשיו המלחמה האמיתית מתחילה.
אני תמיד זוכר את ההרגשה אחרי שאני נופל, אוי אלוקים תן לי את היצר הזה אני יקרע אותו לגזרים עכשיו, אבל הוא מגיע רק אחרי כמה ימים עד שהתאווה מתפתחת שוב (במידה ואתה לא מתגרה יותר מידי מבחוץ).
אז עכשיו ההזדמנות שלי להוכיח לקב"ה שאני אוהב אותו ושאני שווה משהו, ושחיים ללא תורה הם לא חיים :'( אויי כמה שזה קשה 'קדושה, קדושה אני מבקש!'
אין לנו דבר בעולם בחיים מלבד להתענג על זיו השכינה כפי שכותב הרמח"ל זה באמת האושר העילאי ביותר!
הלוואי שאני יצליח לעבור שבועות שבועות ולהילחם אבל אני יודע שזה יהיה כל כך קשה התמונות מתחילות לרוץ לי בראש ואני מרגיש את היצר מחלחל בעורקי...
אז 8 ימים! בע"ה הסערה תחלוף ותחזור ותחלוף. יש תקופות טובות ויש כאלה רעות... בע"ה שאני אצליח להמשיך לאחזיק ולא ליפול.