שלום לכולם
אני אדם ממוצע בחברה, נשוי עם ילדים ב"ה.
עד לפני מספר חודשים הייתי מובטל משך תקופה די ארוכה, שכללה מן הסתם לא מעט תקופות דיכאון. כתוצאה מכך הגעתי להרהורים. אמנם בבית האינטרנט מסונן אבל הייתי גונב מפעם לפעם את האינטרנט סטיק (כמובן לא מסונן...) שאשתי קיבלה מהעבודה וכך בא על סיפוקי במהלך היום. (כשאשתי הייתה חוזרת מהעבודה היא הייתה מגלה את הסטיק שהיא "שכחה" בבוקר, אבל כמובן שלא חושדת בבעל ה"צדיק" שלה).
לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד שוב, בשעה טובה, וניסיתי לשקם את עצמי גם מהבחינה הרוחנית. בחלק מהדברים הצלחתי יפה אבל בעניין של שמרירת העיניים והברית נתקלתי בקשיים רבים. הייתי מצליח שמור על שבועיים נקיים ונופל לעוד שבוע.
כבר היו לי מחשבות להתפטר מהעבודה (לא בטוח שהיה עוזר) ואז גיליתי את האתר הנפלא הזה (דרך פרסומת ב-INN).
עכשיו אני כבר סוגר כמעט 60 יום נקיים בעזרת האתר וברור לי שאני על דרך המלך מכיוון שהיצר, גם כשהוא תוקף אותי, עושה זאת בעוצמות חלשות בהרבה מבעבר.
כל פעם שאני מרגיש לקראת נפילה אני נכנס לאתר וקורא את החוויות בהן האנשים פה משתפים את השאר. וכך אני קורא, ומדי פעם משאיר תגובה את שאני מרגיש שהיצר נחלש ואפשר להמשיך לעבוד.
אמנם ע"פ הסיפורים שאני קורא פה אני מבין שמה שבעיני הייתה התמכרות חמורה זה בעצם התמכרות קלילה יחסית, אבל עדיין עבורי היא מאוד משמעותית כמובן.
אני מודה לכל מי שעזר לי, גם בלא יודעין, לשמור על עצמי ומאחל לכולם הצלחה בתהליך ההחלמה.
אלי