ברוכים הבאים,
אורח
|
|
|
|
|
|
עֲנֵה עָנִי שְׁפַל כָּל הַשְּׁפָלִים וְשָׂא חֶטְאוֹ מְקַבֵּל הַתְּפִלּוֹת
וְהַאֲרֵךְ נָא בְּרַחֲמֶיךָ שְׁנוֹתָיו וְצַוֵּה כָּל שְׁאֵלוֹתָיו לְמַלֹּאת וְתַחְשׁוֹב כָּל תְּפִלּוֹתָיו קְטֹרֶת לְפָנֶיךָ כְּקָרְבָּנוֹת וְעוֹלוֹת וְהָאֵל הַמְּקַבֵּל הַתְּפִלּוֹת שְׁמַע קוֹלִי אֲשֶׁר יִשְׁמַע בְּקוֹלוֹת |
|
---------------''שבע יפול צדיק,וקם!''---------------
-----תודה לה' על כל הזדמנות להתקרב אליו עוד קצת----- ---כשרבי נחמן אמר ש''אין יאוש בעולם כלל''. הוא התכוון שהמונח יאוש לא קיים כלל! שהוא אין ואפס ממש! אין לא אחיזה וקיימות בשום מציאות של כל יהודי! אל תתייאשו!!-------------- |
|
|
|
ליומן המסע שלי הפוסט שהסביר לי מה הבעייה הפוסט שהסביר לי מה הפתרון
אני חסר אונים, אנא עזור לי! כאשר "בידך אפקיד רוחי" אז "פדית אותי ה' א-ל אמת". וככל שהצד הראשון של המטבע יהיה יותר בשלימות, כך גם הצד השני. |
|
|
|
אני חסר אונים, אנא עזור לי! כאשר "בידך אפקיד רוחי" אז "פדית אותי ה' א-ל אמת". וככל שהצד הראשון של המטבע יהיה יותר בשלימות, כך גם הצד השני. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|