אהלן חברים!
אני מכור מאז איפשו בימי התיכון לאוננות, במשך השנים כל הייסורי מצפון שהצטברו, רגשי הנחיתות והערכה עצמית שנפגעה גרמו לי לסבל רב, עד כדי כך שהחלטתי לשחרר. מאז אני מאונן על הסדר, ומשום מה מרגיש הרבה פחות ייסורי מצפון. החלטתי שזה פשוט לא שווה את כל הסבל ואת כל המאבקים האינסופיים. אני חושב שזה גרם לי להרבה אנטי בכללי נגד הדת, הרגיש לי שמכריחים אותי לעשות משהו בלתי אפשרי, ושחוץ מכמה חנונים בכל מקרה כולם נופלים בזה. הצביעות של כולם, או השקר שסיפרתי לעצמי בשביל להרגיש שכולם משקרים שהם לא מאוננים, עוזרת לי להתמודד עם הקשיים הדתיים כביכול טוב יותר, אבל בתכל'ס גורמת לי לחטוא להכעיס ולהיות ציני כלפי כל מעשה דת בכללי. מרגיש לי שכל הדת צבועה ושיקרית.
אז מה אני עושה פה? את האמת, לא מצאתי ממש פתרון בדרך שאני הולך בה, וברור לי שאם אני אתחתן אז לא משנה כמה האישה תהיה פתוחה דתית ומכילה, היא תסבול מזה שאני מאונן. אז איך אני מוצא בעצמי את הכוחות לרצות להפסיק לאונן מחדש? אני מרגיש שבאמת מיציתי כל אנרגיית מאבק בתחום הזה. זו מלחמה אבודה, אינסופית, שאני לא מוכן לשלם את מחיר המאבק בה. כבר היו לי תקופות של הפסקה- אפילו כמה חודשים, אבל בסוף תמיד זה נראה חסר ערך ואני חוזר לעשות את שלי..
למה כתבתי את המגילה הזאת? בעיקר לפרוק. נשבר לי מטאבואים דתיים שלא נותנים לך לגלות את הדברים ה"שפלים" שאתה עושה לאף אחד. נמאס לי להרגיש שאני אשרף בגיהנום על כל פעם שאני מאונן. נמאס לי להרגיש את הצורך המוגזם לראות סקס, לשרוף זמן על זה ולברוח למציאות מדומה שדופקת לי את החיים.
אין לי באמת מושג לאיזה תגובה אני מצפה. או מה אני בכלל רוצה, אבל אני מאמין שנמאס לי מבטא את זה הכי טוב.
אני חזיהו, נעים מאוד.