ברוכים הבאים, אורח

חברה אני בבעיה
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: חברה אני בבעיה 1650 צפיות

חברה אני בבעיה לפני 9 שנים, 1 חודש #77616

• אורי.ב
  • חבר חדש
אין לי כבר כח לזה...הדבר היחיד שהאתר הזה עזר לי באמת הוא בתוכנית פורטיפיי שבאמת בזכותה אני נקי מפורנוגרפייה כבר יותר מחודשיים... אבל בקשר לאוננות באמת שלא עוזר לזה כלום למרות שניסיתי את רוב הכלים באתר הזה...קבוצות טלפוניות,פרטנר,החלפה לפלאפון פשוט,ליהיות עסוק כל היום,ועוד...באמת ששום דבר לא עוזר...ודיי כבר עם הבילבולי שכל של 12 הצעדים שאם אתה התיאשת ומבין שאתה לא יכל להילחם בזה לבד וצריך כח אלוהי שיעזור לך, כי אני מתפלל ובוכה לה' כבר 4 שנים שיוציא אותי מזה ובנתיים לא קרה כלום...באמת שאין לי שליטה על זה אז אם למישהו יש שיטה/טיפול שבאמת עוזר למצבים קשים אני אשמח לשמוע

תגובה: חברה אני בבעיה לפני 9 שנים, 1 חודש #77623

• adam1
  • רצף ניקיון נוכחי: 44 ימים
  • דירוג זהב
את 12 הצעדים לא עובדים לבד, עובדים בחברותא עם קבוצה של חברים וזה ממש לא מיועד למי שקצת נמאס לו לחטוא זה מיועד למי שסובל מהתאווה וששום פיתרון אחר לא עזר לו, אז אולי הגיע הזמן לנסות?
לי בכל אופן זה שינה את החיים ואני נקי בחסד עליון במשך כ597 ימים.

תגובה: חברה אני בבעיה לפני 9 שנים, 1 חודש #77625

• Guri
  • חבר קבוע
אשמח אם תספר לי על הפורטיפיי מה זה? ואיך עזר לך בפורנוגרפיה? אני ממש מכור לפורנו

תגובה: חברה אני בבעיה לפני 9 שנים, 1 חודש #77628

• אורי.ב
  • חבר חדש
תוכנית פורטיפיי מופיע באתר הזה עצמו

תגובה: חברה אני בבעיה לפני 9 שנים, 1 חודש #77648

• אוויר פסגות
  • רצף ניקיון נוכחי: 1083 ימים
  • דירוג כסף
  • סקסהוליסט וטוב לי
אחי, זה נשמע שכואב לך, חיבוק. אני ממש מזדהה אם מה שאתה כותב, אני זוכר את התסכול וחוסר האונים. זה היה אפילו עמוק מזה, עמוק בלב בגלל שהתפללתי כל כך הרבה לאלוקים אפילו כעסתי עליו נורא, איך הוא יכול לתת לי דבר כזה, איסור כזה, אם אני לא יכול לעמוד בזה?? כל הדיבורים על זה שאלוקים מנסה אותך רק אם הוא יודע שתעמוד בניסיון רק קברו אותי עמוק יותר ויותר. כעסתי עליו שהוא מנסה אותי, כעסתי על עצמי שאני לא עומד בניסיון וכעסתי על העולם שהמציא משפטים כאלה...
המפגש הראשון שלי עם הקבוצות ו12 הצעדים היה מבלבל מאד! מהמון בחינות חשבתי שזה סותר את כל מה שחשבתי עד אז וזה גרם לי לזעזוע גדול. אבל לא הייתה לי ברירה, זו או היה להיכנס לתכנית או למות. מורד הדרך של ההתמכרות לא בישר טובות, העדפתי לבלוע את הגלולה המרה של 12 הצעדים מאשר לאונן את עצמי למוות.
ההפתעה הנעימה הייתה שהגלולה הזו, לא רק שהצילה את חיי ומשאירה אותי נקי כבר 301 ימים, אלא שהיא הייתה מתוקה מאד מהמון בחינות.
מאחל לך בהצלחה רבה! אוהב אותך. אשלח לך את פרטי ההתקשרות אלי אם תרצה בפרטי.
מי שנשם אבק דרכים יזכה לשאוף אויר פסגות
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

Are you sure?

כן