שלום לכולם
אני חבר באתר כבר כמעט שנה ועד היום לא יצא לי להביע את עצמי מעל במה חשובה זאת
המייל היומי עוזר לי מאוד וסך הכל המצב באמת עלה על דרך המלך .
סבלתי המון שנים (כמו כולכם)מנפילות באינטרנט וגם לאחר החתונה אפילו שזה די נרגע לא לגמרי הפסקתי והיו לי נפילות מפעם לפעם , בעיקר מאז שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה והיה שם אינטרנט פרוץ , לפני כשנה היה לי משבר גדול בבית לאחר שאשתי גילתה מה אני רואה כשהיא לא בסביבה והרימון מפשל בחסימה (או שבטעות הצלחתי לגלות את הקוד ולהוריד רמה ) עברנו הרבה מאז ברוך ה ויחד עם התיעצות עם האדמור שלי והפסיכולוגית של אשתי ( היא עברה הריון קשה לפני ארבע שנים ומאז היה לה חרדות ופחדים שברוך ה עברו כמעט לגמרי) הצלחנו לחזור לחיים של אמון ויחסים הדדים טובים .
הבעיה היא - כחלק מאותם הבנות שהגענו אליהם לאחר הנפילה הגדולה היתה שאני יטפל בעצמי ( כמו שהיא טיפלה בעצמה אפילו שבהתחלה המילה פסיכאטר עשה לה פירכוס בכל הגוף ) וכחלק מהטיפול אשתי בטוחה שצריך דמות רוחנית שתלווה אותי ותתן דגשים ותובנות שיעזרו לי להישאר נקי , הרבנים שלי לא נראה לי שמתאימים לנושא ורב אחד שניסיתי להיות איתו בקשר והוא מתאים אז אין לו ממש זמן כי הוא משמש במגוון תפקידים , אני לא צריך ספונסר - ברוך ה המצב שלי לא מצריך הגעה לקבוצות וגם הקבוצה הטלפונית לא ממש .
האם יש למישהו רעיון לרב שמבין עניין ולא שופט אותך שיכול לעזור ולהיות אוזן קשבת ?