שלום לכולכם.
אני די רועד כשאני יושב כאן וכותב את הסיפור שלי (מקווה שאצליח לסיים אותו כמו שצריך)
למעשה אני מכור.נקודה.
היום אני בשנות השלושים נשוי לאשה מדהימה עם 3 ילדים מדהימים.
מגיל צעיר (לא זוכר) הצלחתי לאונן כילד (בגן שעשועים, ללא שום ביטוי חיצוני) , גיליתי את זה במקרה, אפילו לא ידעתי מה זה, אבל הצלחתי.
רק בראייה אחורנית אני יודע לזהות את זה.
בישיבה כבר ידעתי מה זה וזה המשיך. תחושת הריקנות המלווה את זה (בטח מכירים) וההבנה של המשמעות דירדרה אותי רוחנית.
בשלבים הראשוניים זה היה תמונות אקראיות, יכולתי להתגרות ממודעות בעיתון.
ההידרדרות נמשכה - גיליתי שבספרים "רגילים" ישנם תיאורים מפורטים מאד והתחלתי לחפש דווקא את הספרים הללו.
ההמשך צפוי מראש הגעתי עד לפורנו באינטרנט.
כרווק לא נתתי דין וחשבון לבני אדם אולם נפשית זה היה הורס אותי, מוציא את החשק לחיות ממש.
אני די טוב בהסוואה, איש מחשבים, מכיר את כל השיטות והטריקים כך שמעולם לא נתפסתי אולם בעיני עצמי מצבי בשפל.
אשתי אינה יודעת כלום מזה, הדבר היחיד שגיליתי לה זה שאוננתי לפני החתונה, בתקופות הראשונות של הנידה היא שאלה "נו איך היה" ואז מידי פעם גיליתי לה שאוננתי.
היא לא יודעת כלום על הפורנו. בכל אופן היא קיבלה את זה כבעיה שקשה לגבר להתנתק, אני לא יכול לשבור לה את זה שזה לא באמת קשור ושנפלתי גם בתקופות מותרות.
בכל אופן עברו מאז שנים ובשלב מסויים התחלתי לומר שהיה מצויין ובסדר והיא כבר לא שואלת מתוך הנחה שזה עבר מזמן.
דבר מדהים הוא שבכל פעם שנפלתי נפלנו כזוג לתוך מריבה, הנושא לא קשור פשוט מצאנו על מה לריב. אש אוכלתם ממש.
כשהצלחתי להתנקות אפילו לשבוע המצב נהיה טוב. כאילו באיזה מקום בתת מודע היא ידעה מתי אני מתגבר.
אבל כמו שהרבה כתבו להתגבר זה רק שאלה של זמן, הרעב גדל אפילו שלא במודע ואז תמונה קטנה והנפילה מגיעה.
לפני כמה חודשים נחשפתי לאתר, נרשמתי והתחלתי ישר בתוכנית 90 ימים. החזרתי למעלה מחודש והרגשתי בעננים, הזוגיות נפלאה פשוט תענוג.
חשבתי שזהו, הפרק הזה מאחורי. עד הנפילה.
מאז התקדמתי ונפלתי כמה פעמים, אבל ב"ה אני אופטימי. אני ממש מנסה להפנים את ההתמכרות, לצמצם למינימום את החשיפה ולהתפלל הרבה.
הכתיבה כאן היא בעקבות נפילה כמובן, הבנתי עוד שלב- חייבים לשתף. זה עוד שלב בהכרה שלי בהפנמה ובצעידה האינסופית לקראת קדושה, לקראת שלימות לקראת נקיות.
בניגוד לכמה כותבים אני חושב שיש מימד רוחני ברור בנפילה הזו, היא מגיעה בדיוק בעיקבתא דמשיחא, היצר הכי מורכב נדרש לריסון וקדושה.
יד ביד עם השלבים (אני עדיין חוקר אותם ואותי) הטכניים ישנם שלבים רוחניים ברורים.
יה"ר מלפני בורא עולם שאצליח (נצליח כולנו) לקדש את היצר הזה, להתנקות מהטומאה שהוא משרה ולנצח את ההתמכרות הזו לנצח.
מהיום אני סופר שוב 90 ימים ראשונים של נקיות שיהיו ההתחלה לחיים נקיים וקדושים.
תודה לכולכם.