שלום מלהכ יקר
ראשית קבל חיבוק מעוד אחד שהיה מאד בודד במאבק האינוספי מול עצמי ומצא פה את ההחלמה בעזרתו יתברך.
כבר כתבו לך הרבה דברים מאד מועילים, ואכתוב גם אני.
אשריך אחי - הגעת למקום הנכון, בזמן הנכון. איך אני יודע? אני לא אבל זאת האמונה שלי, שה' מכוון את בניו הכי מיוחדים בדרך מסובבת וכואבת כדי שיחושו שהם באמת צריכים אותו, בלעדיו אין להם חיים שפויים פה, ואיתו יהיה להם הכל. ה-כ-ל.
הכאב העצום הזה שאתה מביע פה בין השורות מוכר לנו מאד, כל אחד פה עבר ועובר דברים לא פשוטים, מי יותר ומי כמוני קצת פחות, אבל הכאב הוא הדבר המשותף לכולנו. כאב שלא נגמר, ותמיד חזר להציף אחרי ש'ניסיון' הבריחה הנוכחי הסתיים. תמיד מצאנו נחמה בתאווה, היא הייתה הפתרון שלי לכל הקשיים והכאבים שחשתי בחיי, ואם ה' לא היה מאיר את עיניי ועוזר לי להכיר את המקום הקדוש הזה הייתי ממשיך עם כל כשרונותיי להתבוסס בה עד בלי די.
עד שצעקתי דייייייייי.
נשבר לי מעצמי.
אני חייב פיתרון.
אנחנו פה מנסים לחזק כל אחד באשר הוא אדם שרוצה להפסיק, ולא משנה צבע עור וצבע כיפה, אם בכלל..
העיקר הרצון להשתחרר מכבלי ההתמכרות שלנו.
יש הרבה חברים יקרים מאד 'שמיתבחבשים' עם עצמם, - עד כמה אני מכור אם בכלל, אולי רק עליי לרצות יותר והכל יסתדר?
אתה ע"פ הודעתך והשם משתמש שבחרת לך (ממליץ לתקן את שגיאות הכתיב ל - מלאך.. ) יכול לקפוץ ישר לפיתרון. הפיתרון שעוזר לי ולהרבה חברים יקרים מאד הוא השתתפות בקבוצות חיות של 12 הצעדים.
צור קשר עם
help@gye.org.il ובקש עזרה ומידע על הקבוצות.
זה נשמע ממש צעד מטורף לעשות, אני יודע, תנסה להאמין לי שאחרי שקופצים למים ומגיעים לקבוצות, מגלים חברים יקרים וקדושים שמתמודדים עם האתגר המשותף להתפכח מההתמכרות, כל חד במקום שבו החליט לעצור אותה ולעשות פעולות החלמה לעבר דרך ההחלמה.
כשעשיתי את הצעד הזה בעזרתו יתברך, גיליתי בקבוצות חברים קדושים שהסיפור שלי ניראה קצת חיוור ליד מה שהם עשו.. וחברים יקרים שהרגשתי 'המן הרשע' לידם, אבל זה לא משנה בכלל מה עשיתי, העיקר מה אני עושה עכשיו, והאם יש בי נכונות וכנות פנימית להיעזר בכלים ובחברים הנפלאים בקבוצות ופה בפורום.
ממליץ לך מאד לשוטט במרחבי הפורום פה ולקרוא דברים שכתבו מחלימים שהיו במקומות שלך ואף יותר,
למשל להלן קישורים לקריאת סיפור ההחלמה של
אסירותודה ושל
סוד-הכניעה ,
וכאן שני פוסטים שהבאתי להבין קצת נושא ההתמכרות -
מלכודת התענוג,
ושוב נפלתי.
מקווה שבעזרתו יתברך זה יעזור לך להבין את עצמך קצת יותר, ולקבל את כל מה שעשית, ולהבין שתמיד היית צדיק, הכאב העצום מוכיח על כך, לא הפסקת להצטער, היית פשוט חולה כמוני, ולא הבנת מה התרופה שמתאימה לך.
מתפלל מעומק הלב לאבינו אב הרחמן שבשמיים ובארץ שיהיה בעזרך תמיד ותמצא את השלווה וההחלמה שכ"כ מגיעים לך.
שיהיה לך יום טוב ושמח אח יקר