שלום לכולם.
הייתי רוצה קצת לספר על עצמי, אבל קודם כל רציתי להגיד שלא סתם כתבתי 'גולשים יקרים', אני מאמין ובטוח שכל מי שנמצא כאן - כמוני, סובל מבעייה מסויימת, אבל עצם זה שהוא מעלה את הבעייה ואיכפת לו ממנה והוא מודע בכלל לזה שבמעשיו יש בעייה, בין הלכתית ובין אחרת אז כבר מצבו טוב..
אז בקצרה..(נשתדל לפחות..) אני בן 22+, לא נשוי, בחור דתי מבית. למדתי בישיבה תיכונית, לאחר מכן המשכתי לישיבה גבוהה מוכרת ורצינית, בשלב מסויים גם התגייסתי ולאחר מכן חזרתי שוב לישיבה.
סך הכל הכל רגיל - כמו הרבה מאוד בחורים בגילי.
אלא שכל התקופה הזאת - מאז שהתחלתי ללמוד בישיבה הגבוהה והלאה לוותה בנפילות חוזרות וקשות בחטא הברית.
במקום לרדת לבית המדרש וללמוד, הייתי נשאר במיטה וחוטא, נכנס לדיכאון ועצבות גדולים ואיך שהוא מנסה לנחם את עצמי, וכך זה קורה שוב ושוב. חשבתי לעצמי שאולי אני לא מספיק 'עסוק' בישיבה(והייתי שם לא מעט זמן..) - בין מרצון ובין שלא מרצון, והבטלה- מביאה לידי חטא, ולכן החלטתי להתגייס. בצבא ודאי אני יהיה עסוק הרבה יותר. וזה מה שעשיתי. אלא שגם בצבא - בתקופת הטירונות עסוקים יותר אבל ביציאות הביתה ואח"כ בשיגרה המבצעית הייתי מוצא את עצמי נופל שוב ושוב. חשוב לי לציין שגם בעניין האינטרנט, הנפילות התחזקו בדירוג. בהתחלה לא הייתי מרשה לעצמי בשום אופן לצפות בתוכן פורנוגרפי, אלא רק בתמונות או סרטונים לא כ"כ צנועים(שגם הם מספיקים), אלא שכך היא דרכו של היצר, היום אומר לך עשה כך ומחר אומר לך עשה כך - ואני מוצא את עצמי גולש בתוכן פורנוגרפי לחלוטין- בין מהטלפון הסלולרי ובין מהמחשב וכו'. כמובן שבין כל נפילה יש לפעמים גם אוויר ומצליחים לפעמים להוציא את הראש מחוץ למים - אלא שזה תמיד לתקופה קצרה ולאחר מכן שוב נפילה.
ואז אני מוצא את עצמי מגיע גם לדברים חמורים יותר..על להסתכל על נשים ברחוב\אוטובוס\רכבת כבר לא צריך לספר.. אבל פתאום אני - הבחור הצדיק והביישן (ככה כולם חושבים..) הולך לחופי ים מעורבים - על מנת לראות נשים בפריצות, ולא צריך לספר מה זה גורם לבחור ישיבה שלעולם לא היה רגיל לדברים כאלה.
אני יודע שהסיפור הוא 'פשוט' יחסית, קראתי תוכן שאנשים העלו פה לאתר ואני מבין שיש אנשים שהגיעו יותר רחוק ממני, אבל לא זה העניין. גם אני מנסה לנחם את עצמי שאני יתגבר, ושבעז"ה כשאחליט להתחתן הדבר ייקל ויעזור בהתמודדות.
אבל לאחר שקראתי פה סיפורים של אנשים - הורים למס' ילדים שיש להם כבר אישה וכו' - שהם דוקא התדרדרו עוד יותר, והתחילו לבגוד וללכת לכל מיני חטאים ה' ישמור, אני שואל את עצמי: האם יש סיכוי בכלל שזה ייגמר מתי שהוא? חטא שמלווה אותי אולי כבר 8 שנים ייעצר בבת אחת כשאני אהיה עם בת זוג? האם בכלל מותר לי לגשת לחתונה כשאני מסתכל על אשתי בתור אחת שאמורה לספק לי את צרכיי המיניים? האם שם האישה מתחילה ונגמרת? אין בניין בית? ערכים? קצת שקט מהיצר הבוער? האם נזכה פעם ללמוד תורה מתוך טהרה אמיתית? או שהראש אף פעם לא יתנקה..? הוא הכניס וצרב המון המון חומר..שלא תבינו..גם תוך כתיבת שורות אלה הוא בוער בפנים..מציק..משגע..לא נותן מנוחה לרגע..אז יגידו לי שכנראה זה התיקון שלי בעולם..זה עוזר לי להתמודד?? אני מכיר את כל מה שכתוב ואת כל השיעורים כבר שמעתי.. בינתיים היצר עוד עובד, לפעמים הוא מרשה לעצמו גם הפסקה קצרה..אבל תמיד תמיד הוא חוזר..
אשמח לשמוע מכם.
תודה רבה!!