ברוכים הבאים, אורח

כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה
(0 צופה) 

נושא: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה 25677 צפיות

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136835

• robinhood
  • דירוג פלטיניום
המשתוקק כתב on 01 יוני 2021 20:38:

היי רובינהוד, אתה כותב את אותה תובנה שוב ושוב, רק במילים אחרות... חוץ מזה שלא כ"כ הבנתי מה התובנה הזו בדיוק מועילה להתמודדות שלנו.
עם התובנות הללו (והסינון...) - אתה נקי הרבה זמן?

התובנה הזאת עוזרת לתת בסיס לדרך בה התאווה צריכה לקבל יחס בחיי הנישואים.

המחשבה שמאחוריי זה היא שכל ספרי המוסר והמחשבה של הדורות האחרונים אינם רלוונטיים לדור שבו אפשר לקבל את כל נשות העולם בלחיצת כפתור, ודרושה חשיבה אחרת.

אני חושב על המתרפא, שסופר ימי נקיות גבוהים יותר ויותר, אבל בבית המצב עם אשתו גרוע יותר ויותר, עם ריבים ובעיות. עם פוסטים שמתחילים במילים כמו "היום שברתי את כל הצלחות בבית" או "היום חשבתי שאשתי תתגרש ממני" ועוד דברים מהסוג הזה. ואני מפחד מזה ורואה את זה כעתיד המפחיד שלי בתור נשוי, ומנסה לחשוב איך למנוע את זה - לא מספיק להיות נקי, צריך ללכת למשהו עמוק יותר. זה אחד הסיבות למה אני כותב את התובנות האלה.

בכלל, הפורום הזה לא משווק נישואים באופן מוצלח במיוחד. הוא מתחיל בזה שהבעיה של הפוי' לא תיפתר עם הנישואים. ואז ממשיך ואומר שאישה רק מסבכת את המצב. מתחיל לחשוב שעדיף להיות רווק לנצח וזהו. אולי לא יהיה לי אישה. אבל לפחות יהיה לי סיכוי יותר טוב להיות נקי. זה לא חיים מלאים, אבל לפחות זה חיים ששווה לחיותם.

שלום, אני robinhood, מומחה בטכנולוגיות סינונים של פורום שמור עיניך.
אני תמיד משתדל לשתף כל טיפת מידע שיש לי, אם אתה מעוניינים לקרוא:
איגוד כל המדריכים שלי בנושא סינון

נערך לאחרונה: לפני 2 שנים, 6 חודשים על ידי robinhood.

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136836

• המשתוקק
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • דירוג פלטיניום
תודה רבה! מקווה להתייעץ איתך בפרטי על איך לשקם את חיי הנישואין שלי, אני בטוח שנסיונך בתחום יהיה לי לעזר רב...

מה אשם מתרפא, רק תגיד לי... מה הכנסת אותו...

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136839

• robinhood
  • דירוג פלטיניום
המשתוקק כתב on 01 יוני 2021 21:56:
תודה רבה! מקווה להתייעץ איתך בפרטי על איך לשקם את חיי הנישואין שלי, אני בטוח שנסיונך בתחום יהיה לי לעזר רב...

מה אשם מתרפא, רק תגיד לי... מה הכנסת אותו...

לא דנים אדם בשעת צערו.

תובנות בצד. אני לפעמים שוכח את הדברים הבסיסיים שעושים לפני שמדברים על תובנות כמו שאני כותב עכשיו, אז אולי אני שמח שאתה כתבת, כדי שאזכיר לעצמי מהם.
ספורט. קביעות (עבודה או לימוד). סינונים.
בלי קביעות - סינונים לא יעזרו.
בלי סינונים - קביעות לא תעזור.
וספורט מחזקת את האדם להיות נקי יותר.

עוד טיפים - תלבש מכנסיים גסות כמו ג'ינס, גם בלילה. אם תישן עם ג'ינס, אתה תקום ותרגיש נקי מאוד. אם תישן עם מכנסיים רכות, הסיכון לנפילה יעלה הרבה יותר.
זה קשה מאוד - תגרום לסינונים שלך לכבות את האינטרנט מהלילה עד הבוקר.
ובכללי, תאמץ את מידת האכזריות כלפי עצמך. ככל שתהיה אכזר יותר, אתה תהיה נקי יותר. לא נעים לקום בבוקר, אז תהיה אכזר. לא נעים ללבוש מכנס קשה, אז תהיה אכזר.

רק דברים בסיסיים כאלה יעשו אותך נקי. התובנות שלי הם תוספת עליהם.

אם יש לך עוד טיפים להוסיף, תוסיף וכולם נחכים ממך.

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136850

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

כמה זמן אתה נקי עם התובנות הללו?

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136858

• robinhood
  • דירוג פלטיניום
המשתוקק כתב on 02 יוני 2021 09:58:

המשתוקק, תסתכל בבקשה בפוסטים שכתבתי בעבר, הגעתי לימי נקיות של 170 יום ויותר. אני לא חייב לך תשובות ולא צריך להוכיח לך כלום. מה שהספקתי לשכוח אתה עוד לא למדת.

לא טוב לך ? עוף מפה. אתה לא צריך להגיב או להקשיב לי. אני יכתוב מה שאני רוצה. ואתה תעשה מה שאתה רוצה.

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136869

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

הרבה הגיעו לזה... (בעבר הוכחת שכשאתה נקי - אתה כותב את זה ומתהדר בזה - וד"ל)

רק התעניינתי אם ה"מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול תאווה" עוזרות להתמודד איתה באופן משמעותי.

אין מנוס מלכתוב לכל החברים - בפרט הרווקים, (שלמרות שאני מעריך מאוד את עבודתך בעניין סינונים וחושב שאתה חכם גדול) - כל! דברי רובינהוד בענייני זוגיות - הם אינם נכונים כלל ועיקר. מי שלא מבין מדוע - יכול לפנות בשמחה.

נערך לאחרונה: לפני 2 שנים, 6 חודשים על ידי המשתוקק.

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136872

• דייב 2
  • רצף ניקיון נוכחי: 99 ימים
  • דירוג פלטיניום
robinhood כתב on 02 יוני 2021 12:52:

המשתוקק כתב on 02 יוני 2021 09:58:

המשתוקק, תסתכל בבקשה בפוסטים שכתבתי בעבר, הגעתי לימי נקיות של 170 יום ויותר. אני לא חייב לך תשובות ולא צריך להוכיח לך כלום. מה שהספקתי לשכוח אתה עוד לא למדת.

לא טוב לך ? עוף מפה. אתה לא צריך להגיב או להקשיב לי. אני יכתוב מה שאני רוצה. ואתה תעשה מה שאתה רוצה.

חבר יקר, סליחה שאני מתערב. גם לי פעמים יש חילוקי דעות עם המשתוקק שליט"א, אבל אנחנו בפורום באנו למטרה אחת ל'התפכח מינית', לא לריב, להתקוטט וכו'. ולכן זה לא המקום, , וחבל, אנחנו מאבדים את המטרה, זה גם ילמד את הצעירים והחדשים כאן לשפה בוטה שזה לא מחלים, כשאני משומש אני מדבר בוטה ואגרסיבי, אני מעריך אותך רובינהוד ומעריך שאתה כותב ומשתף תובנות [אגב אני מכור לחומרים כאלה... אז אני שח אתה משתף וגם כותב עוף וכדומה אני אוהב התכתשויות - זה אש....] אבל אני יודע את רצונך האמיתי.
מחזק את ידיך
ואוהב אותך אהבה שאינה תלויה בדבר
ומתנצל מראש  

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136873

• robinhood
  • דירוג פלטיניום
המשתוקק כתב on 02 יוני 2021 20:50:

הרבה הגיעו לזה... (בעבר הוכחת שכשאתה נקי - אתה כותב את זה ומתהדר בזה - וד"ל)

רק התעניינתי אם ה"מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול תאווה" עוזרות להתמודד איתה באופן משמעותי.

אין מנוס מלכתוב לכל החברים - בפרט הרווקים, (שלמרות שאני מעריך מאוד את עבודתך בעניין סינונים וחושב שאתה חכם גדול) - כל! דברי רובינהוד בענייני זוגיות - הם אינם נכונים כלל ועיקר. מי שלא מבין מדוע - יכול לפנות בשמחה.

אתה מוזמן לפתוח פוסט משלך על המחשבות שלך בענייני נישואים.

בכל מקרה, הדיבור איתך מיצה את עצמו.

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136874

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

אני כותב לחברים הרווקים... ואמשיך לכתוב בעז"ה בתגובה לכל איוולת

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136881

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 32 ימים
  • דירוג פלטיניום

בכלל, הפורום הזה לא משווק נישואים באופן מוצלח במיוחד. הוא מתחיל בזה שהבעיה של הפוי' לא תיפתר עם הנישואים. ואז ממשיך ואומר שאישה רק מסבכת את המצב. מתחיל לחשוב שעדיף להיות רווק לנצח וזהו. אולי לא יהיה לי אישה. אבל לפחות יהיה לי סיכוי יותר טוב להיות נקי. זה לא חיים מלאים, אבל לפחות זה חיים ששווה לחיותם.

נפלתי על ההודעות האחרונות. על ירידה שנראית יוצאת מהדיון היפה והמתורבת, ופגיעה באחד מעמודי התווך של הפרום, ידידנו המשתוקק. ולכן התחלתי לקרוא מניין ועל מה יצא הקצף. 
ובכן קודם כל ואחר בקשת המחילה, כדאי מאד לנהוג כבוד זה בזה. 
הדבר הגרוע ביותר זה לא לדעת לכבד. תראו מדינת ישראל הולכת מהפח על הפחת כבר כשנתיים, בגלל פגיעות אישיות, שאנשים נפגעו ממישהו, ובגלל שמישהו לא ידע לכבד אנשים. אז בואו אנו ניתן כבוד זה לזה. 
לעצם הדברים, בפורום הזה, יש הרבה אנשים שכן מספרים על חיי אהבה ואחווה מלאים. נכון שהם לא מרפאים את המחלה, כמו שחיי נישאוין טובים לא מרפאים קורנה או סרטן, אך הם מקילים גם על המחלה. - יש כאן אנשים שחיים באמת מאד טוב, ויודעים שזה לא קשור למחלה שלהם. נכון הוא שמי שמסיבות כל שהן הזוגיות שלו לא טובה, אז המחלה מגבירה את הבעייה הזוגית, והבעייה הזוגיות מגבירה את המחלה. - אך כל פגם אישיותי כך הוא, מי שכעסן או קמצן, אם יתחתן ולא יעבוד על עצמו יהיה לו בעיות קשות יותר. אבל הפתרון הוא לא לא להתחתן, אלא הפתרון הוא לעבוד על פגמי הנפש.
סליחה אם הערתי בצורה לא מספיק מכובדת. 
אוהב אתכם ומעריך אתכם אחי הלוחמים.

נערך לאחרונה: לפני 2 שנים, 6 חודשים על ידי אלי שומר.

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136883

• robinhood
  • דירוג פלטיניום
אלי שומר כתב on 02 יוני 2021 22:57:

נפלתי על ההודעות האחרונות. על ירידה שנראית יוצאת מהדיון היפה והמתורבת, ופגיעה באחד מעמודי התווך של הפרום, ידידנו המשתוקק. ולכן התחלתי לקרוא מניין ועל מה יצא הקצף. 
ובכן קודם כל ואחר בקשת המחילה, כדאי מאד לנהוג כבוד זה בזה. 
הדבר הגרוע ביותר זה לא לדעת לכבד. תראו מדינת ישראל הולכת מהפח על הפחת כבר כשנתיים, בגלל פגיעות אישיות, שאנשים נפגעו ממישהו, ובגלל שמישהו לא ידע לכבד אנשים. אז בואו אנו ניתן כבוד זה לזה. 
לעצם הדברים, בפורום הזה, יש הרבה אנשים שכן מספרים על חיי אהבה ואחווה מלאים. נכון שהם לא מרפאים את המחלה, כמו שחיי נישאוין טובים לא מרפאים קורנה או סרטן, אך הם מקילים גם על המחלה. - יש כאן אנשים שחיים באמת מאד טוב, ויודעים שזה לא קשור למחלה שלהם. נכון הוא שמי שמסיבות כל שהן הזוגיות שלו לא טובה, אז המחלה מגבירה את הבעייה הזוגית, והבעייה הזוגיות מגבירה את המחלה. - אך כל פגם אישיותי כך הוא, מי שכעסן או קמצן, אם יתחתן ולא יעבוד על עצמו יהיה לו בעיות קשות יותר. אבל הפתרון הוא לא לא להתחתן, אלא הפתרון הוא לעבוד על פגמי הנפש.
סליחה אם הערתי בצורה לא מספיק מכובדת. 
אוהב אתכם ומעריך אתכם אחי הלוחמים.

אישה מוכנה להיכנס בשמחה לקשר זוגי עם קמצן או כעסן, יש הרבה פגמי אופי, ואישה לא טיפשה לחשוב שהיא מתחתנת עם הגבר המושלם. להיפך - לפעמים איש כעסן זה איש שממהר להגן על כבודה של אשתו, וקמצן זה אדם שמתנהל בצורה אחראית יותר מהשאר. אפשר להסתכל על זה מצד חיובי.

אבל אישה לא מוכנה להיכנס לקשר שכבר מתחילתו, הגבר הולך לראות פרוצות על המסך. זה עילה לגירושין. מה התועלת במכור ? 

היית מדמיין בתור אישה, שהיית מסכים להתחתן עם מכור לפוי' ?

אם אני לא הייתי מסכים להתחתן איתי, איך אחשוב שמישהו אחר יתחתן איתי ?

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136888

• זעיר אנפין
  • רצף ניקיון נוכחי: 13 ימים
  • דירוג זהב

בס"ד

אני נשוי באושר 18 שנים. אני מכור לתאווה בצער רב כבר 20 שנים. כשהכרתי את אשתי הייתי אחרי שנה וחצי של נפילות בתדירות גבוהה. הייתי באמת משוכנע שהחתונה תעצור את זה. רציתי באמת ובתמים להפסיק. לא סיפרתי לאשתי על ההתמודדות ולשמחתי היא בחרה בי. כמובן שכמה חודשים אחרי החתונה נפלתי שוב ושוב ושוב. לצד זאת יש לומר שאני חושב, ואשתי אומרת את זה כל הזמן, שאני בעל טוב, אבא נפלא, שאני תומך בה ומקבל אותה ומאפשר לה לצמוח ולפרוח. במקביל אני מכור. אבל אני גם בהחלמה. אני נאבק בתאווה כמעט כל הזמן. ועדיין פה אני מזדהה עם מה שכתבת, ועם הכאב שאפשר לשמוע בין השורות, למרות הנטיה שלך לכתוב בצורה בינארית ושכלית, אני מפחד לגלות לאשתי שאני מתמודד כל השנים האלה. אני מפחד מאוד מהתגובה שלה. אני פוחד שהיא תרצה לעזוב אותי בגלל זה. מצד שני אני יודע שבאופן כללי אני מנוהל מפחדים. 
בנוסף לזה, גם לאשתי יש בעיות. היא נוטה לעצבנות ולקמצנות. היא מגיעה מבית שהאווירה בו היא ה' ירחם בתחומים האלה. היא מסוגלת לאבד את השפיות בגלל קורנפלקס שנשאר פתוח או משהו בסגנון ולריב עם הילדים באופנים שאני מתכווץ מהם. לדעתי זה פגע בבית שלנו לאורך השנים יותר מאשר ההתמכרות שלי. ועדיין אני אוהב אותה ובסבלנות רבה מלווה אותה בתהליך שלה מול עצמה להרפות ולהצליח לסגל לעצמה תגובות בריאות יותר.
האם הייתי מתחתן איתה אם הייתי יודע מראש? לא יודע. היום אני לא מצטער לרגע. האם היא הייתה מתחתנת איתי אם היא הייתה יודעת? לא יודע. האם היא תעזוב אותי אם היא תגלה? אני מאמין שלא אבל מפחד מאוד שכן. החיים הם מורכבים ולהתחתן זה לחיות.
מבחינתי, להתמודד מול התאווה כשאתה נשוי זה יותר קל אבל גם יותר קשה והתנהלו מספיק דיונים בנושא, אבל בטוח שזה להתמודד תוך כדי שאתה חי ולא בלימבו של הרווקות. 

מצטרף לדברי אלי היקר לגבי תרבות הדיון. לחלקנו זה המרחב היחיד שניתן בו לחלוק את המקומות הכי קשים שלנו. חבל שנאבד אותו. 

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136889

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

ייאמר לזכותו של רובינהוד - שאני זה שפתחתי את הדיון בנימה עוקצנית, כך שאפשר להבין אותו (רק לא את העירבוב של מתרפא שכלל לא התערב בדיון). רובינהוד הוא מעמודי התווך של הפורום - שעוזר רבות בענייני סינונים.

אני עדיין אומר - לכל הרווקים - כל מה שכתוב בשירשור הזה על חיי נישואין הם דברים לא נכונים. 
פעמים רבות כתוב פה דברים שממש מקוממים, לא שגרתיים, דברים שמרתיחים רבים מחברי הפורום.
אם היה מדובר בשירשור של שיתופים וכדומה לא הייתי אומר כלום, אבל מדובר פה במחשבות, הגיגים ומחקרים המיועדים כביכול לכולם.
שיטתו של רובינהוד מתבססת על 2 יסודות:
1 - אין לאדם אמת כל שהיא, חוש צדק, רגש אמיתי וכדומה, הוא פועל רק מכח הדופאמין המשתחרר במוחו בעת פעולות שונות. האדם הוא מכונה/חיה שפועלת באופן מחזורי ואוטומטי.
2 - אין כל בעיה בתאווה לכשעצמה או באיך שהיא באה לידי ביטוי בפורנו, כל הבעיה היא הזמינות הגוברת והולכת בעידן הטכנולוגי שלא מאפשרת למקד את התאווה הזו באישה אחת (אשתך), לכן - הפיתרון היחיד לתאווה זה סינונים... והיה טוב אם בן אדם יחיה עם אשתו כמו בסרט פורנו.

אלו דברים שרובינהוד כותב שחור על גבי לבן פעם אחר פעם, והם ממש אנטי החלמה.

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136912

• robinhood
  • דירוג פלטיניום
המשתוקק כתב on 03 יוני 2021 09:44:

ייאמר לזכותו של רובינהוד - שאני זה שפתחתי את הדיון בנימה עוקצנית, כך שאפשר להבין אותו (רק לא את העירבוב של מתרפא שכלל לא התערב בדיון). רובינהוד הוא מעמודי התווך של הפורום - שעוזר רבות בענייני סינונים.

אני עדיין אומר - לכל הרווקים - כל מה שכתוב בשירשור הזה על חיי נישואין הם דברים לא נכונים. 
פעמים רבות כתוב פה דברים שממש מקוממים, לא שגרתיים, דברים שמרתיחים רבים מחברי הפורום.
אם היה מדובר בשירשור של שיתופים וכדומה לא הייתי אומר כלום, אבל מדובר פה במחשבות, הגיגים ומחקרים המיועדים כביכול לכולם.
שיטתו של רובינהוד מתבססת על 2 יסודות:
1 - אין לאדם אמת כל שהיא, חוש צדק, רגש אמיתי וכדומה, הוא פועל רק מכח הדופאמין המשתחרר במוחו בעת פעולות שונות. האדם הוא מכונה/חיה שפועלת באופן מחזורי ואוטומטי.
2 - אין כל בעיה בתאווה לכשעצמה או באיך שהיא באה לידי ביטוי בפורנו, כל הבעיה היא הזמינות הגוברת והולכת בעידן הטכנולוגי שלא מאפשרת למקד את התאווה הזו באישה אחת (אשתך), לכן - הפיתרון היחיד לתאווה זה סינונים... והיה טוב אם בן אדם יחיה עם אשתו כמו בסרט פורנו.

אלו דברים שרובינהוד כותב שחור על גבי לבן פעם אחר פעם, והם ממש אנטי החלמה.

סיכמת עכשיו 19 עמודים של תגובות שכתבתי במשך 3 שנים, 3 שנים ! בשני יסודות שהמצאת היישר מהדימיון שלך.

תן לתובנה הזאת לשקוע לרגע. אולי נשאר לך גרם של כנות בעצמך להבין שאולי הרחקת לכת.

תגובה: כמה מחשבות שיוצאות מאדם שמתמודד מול התאווה לפני 2 שנים, 6 חודשים #136914

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

חביבי, אני פה שנה ו5 חדשים.
השירשור הזה פותח בפוסט שלך מלפני 3 שנים - שבוודאי קראתי. 
הפוסט הבא אחריו הוא מלפני שנה ו3 חדשים בסך הכל - בזמן שכבר הייתי בפורום - והשתדלתי לקרוא כל מאמר שלך בעיון רב. חלק גדול מ19 העמודים - זה ויכוחים שלך איתי - אחרי מאמרים שפרסמת.
את 2 התובנות שכתבתי בשמך - אפשר להראות ע"י ציטוטים רבים מאוד.

את שאר הפוסטים שלך שבשרשורים אחרים - שמדברים על סינונים או על סטטיסטיקות שונות בעניין ההתמכרות לפורנו - אני מוקיר ומעריך מאוד.

זמן ליצירת דף: 1.05 שניות

Are you sure?

כן