בוקר טוב חברים,
ברוך ה' לילה שקט עבר על כוחותינו..
אומנם הילדים עדיין ישנים בממד, אבל ברוך ה' בבוקר הם כבר יוצאים החוצה ומתאווררים...
תודה רבה למגיבים על ההודעות המחזקות.
הלילה עם כל הדיבורים על הפסקת אש ועל ריסוק שלטון החמאס ועוד ועוד, יצא לי לחשוב קצת על ההקבלה של כל זה לתאווה.
אומנם הדברים לא מסודרים כמו שצריך ועדיין לא חשבתי על הכל אבל ככה נקודה ראשונית.
היום בבוקר קראתי את דבריו של יוסי 91, ופתאום הבנתי שמאז שהצטרפתי לכאן רבים וטובים מהחברים כאן מצליחים הצלחה גדולה באתגר 90 הימים ובכל זאת מדברים ללא הפסקה על השקר הגדול ועל הרצון ליפול כדי להתחיל את הספירה מהתחלה.
גם אני דיברתי כך, אבל היום עם 18 ימים נקיים בלבד אני מבין שיש משמעות עצומה לימים נקיים מאוננות גם אם אתה צופה בפורנו כזה או אחר.
זה עדיף מהסיבה הפשוטה שאם היית מאונן אז היה גם פורנו וגם אוננות, וברוך ה' לפחות את הוצאת הזרע חסכת.
אני מסכים ומבין את מי שטוען שהוא לא נקי, שהוא מרגיש מרוחק מה' וכו', אבל כל זה לא הצדקה להוצאת זרע מכל סוג שהוא.
מה גם שמנסיוני רב השנים אני יכול להבטיח שהוצאת זרע גוררת לרוב עוד פורנו ועוד הוצאות זרע רבות.
מה שעובר על מכור בתחילת הדרך (כלומר אחרי נפילה) קשה מאוד, והכל מתחיל מחדש ולכן אם חותכים את זה מהר אז גם אם יש פה ושם פורנו (וזה לא תקין וצריך למצוא את הפתרונות לזה!!!) זה עדיין נשאר בגדר הנקי כי ההמשך פחות מסובך מאשר אם היה אותו אדם מאונן.
זה נקודה אחת שהיה חשוב לי לכתוב אותה כי ראיתי שכבר רבים מדברים על חוסר נקיות ומעין זלזול בימים שנקיים מאוננות.
דבר נוסף שהתחדש לי בימים האחרונים, הוא שאנחנו בתור תושבי הדרום (ואולי כל ישראל) מאוד רוצים שהמערכה תימשך עד לריסוק החמאס וכל התשתיות שלו.
אנחנו כבר למודי מלחמה ויודעים שאם עכשיו יוצאים ללא סיום המבצע כמו שצריך, בעוד חודש יהיה כבר ירי כזה או אחר לישובי העוטף יהיה עוד "טפטופים" לאזור אשקלון, והחמאס בחוכמתו הרבה לא יעבור את גבול אשדוד כי זה מדליק נורה אדומה במדינה.
אבל בואו נודה על האמת כאשר רואים "כיסופים", "נתיב העשרה", "כפר עזה" ואפילו "שדרות" זה פחות מרגש ואומרים נוו טוב, אבל שרואים תל אביב או הרצליה או כל שם אחר כולם מזדעקים. ולכן הנטיה הטבעית שלי היא שזה ימשך עד למיטוט מוחלט.
אבל, וזה אבל חשוב, לכל רצון כזה מתלווה המון שיקולים ברקע המון נסיבות שהם לא בשליטתנו.
יכול להיות שהצבא ואפילו הממשלה מאוד רוצה לגבור על החמאס אבל יש כוחות מסביב שמונעים מאיתנו את הפיתרון.
לכן מה עושים? עושים את המקסימום האפשרי, דוחים עוד קצת את הקץ, גם אם אמרו לך לסיים עכשיו תסיים מחר ותגיד סליחה, העיקר להרוויח כמה שאפשר.
נכון שבעולם מתוקן היה צריך להתעלם מהכל ולעשות את המה שטוב, אבל היות ואנחנו חיים בעולם של אינטרסים ולצערינו הוא אל מתוקן עדיין לכן הולכים בין הטיפות.
זה המשל,
הנמשל לזה הוא שישראל זה אנחנו, המכורים המתמודדים, יש את החמאס שהוא יצר הרע שבא להחטיא אותנו. ויש את העולם, השמאל התקשורת ארה"ב ועוד שהם הנסיונות שרוצים להפיל אותנו ליצר הרע, שניהיה בשליטתו חלילה.
בשלב הראשון של ההתמודדות אנחנו תוקפים את היצר בצורה הכי כואבת שיש ואף נסיונות לא תוקפים.
עושים סינון מקבלים קבלות צוברים כמה ימים נקיים. לרוב זה קורה אחרי אירוע קשה או איזה יום כיפור שגורם להתרוממות. אבל אחרי כמה ימים של הצלחה מתחילים להגיע הנסיונות ולהגיד לנו המאבק הזה לא נכון הוא לא מוצדק, הוא לא שווה את זה, תראה איזה כיף היה לך וכו', ככל שעובר הזמן הנסיונות מתגברים והקשיים פתאום נראים בלתי אפשריים, ושם הפתרון שלנו הוא לעשות פעולות קטנות וממוקדות על התאווה, לקום ולצאת, לדבר עם חבר להיכנס לאתר, ולעצור רק להיום. עוד תקיפה קטנה וזהו ומחר אני מקשיב לנסיון.
ומי שמצליח בזה גובר על הנסיון.
אז כן וודאי שעדיף למחוק את הנסיונות, אבל השלב הזה הוא לא כעת הוא באחרית הימים.
הרי חזל כבר ניסו להרוג את יצר עריות והבינו שאין קיום לעולם בלעדיו. ולכן רק ניקרו את עיניו.
ואולי זה מה שאנחנו עושים עם החמאס, כל פעם אנחנו רק מנקרים את עיניו הורסים את מבניו ויודעים שהוא יחזור תוך כמה חודשים שנים, אבל עד לתיקון עולם, עד שנגיע למצב של עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב, עד אז נסתפק בניקור העיניים ובמלחת "רק להיום!"
בשורות טובות,
המתגבר