שלום לכל הצדיקים, שאף על פי ששבע יפלו, יקומו, וישארו צדיקים.
אין כאן המקום, ולא בטוח שיש לי כח לפרט את הסטוריית החטא אצלי. הרבה זמן, רוב שנותיי, ואני כבר נשוי ואבא, בן 40.
נלחמתי, בתפילה, בתורה, במסע 90 יום. לפעמים ניצחתי מערכה אחת, אבל לא יצאתי לחופשי עד עצם היום הזה.
ולאחרונה משהו חדש. אשתי, האהובה והיקרה מכל, אותה אני אוהב בגוף ובנפש, גם הגיעה לאזור חשוך בשביל שנינו. בגלל חוסר יחס, חוסר עדינות, חוסר כבוד, התגלגלה לסיפור של אהבה זרה. שום איסור, שום מגע, אבל אהבה ברורה כלפי משהו בעבודה. התכתבויות ומפגשים נחמדים של כמה דקות בעבודה. נודע לי הדבר לפרטים, קבלתי התנצלות, התחלתי להשתנות אך גם להשגיח באופן רציני.
ולמרות השינויים, ולמרות ההבטחות, היא לא מצליחה להתנתק. אוהבת אותי, אבל זקוקה לדבר הזה המעורר את החושים. ומי מבין אותה יותר ממני ? איך אשפוט אותה ? הרי גם אני מחפש גירויים בכל מקום שפל וחשוך. איזה חטא גורם לאיזה ? מה יותר חמור ?
מצד אחד, נותן לי סיבה נוספת להתגבר, לצאת מזה ולהוציא אותנו מזה. מצד שני, נופלת הרוח וגם אני מחפש נחמה, יותר מתמיד.
כותב כאן לפעם הראשונה, כי זה חצי שנה שהחיים שלנו על סף תהום, של בגידה, של פרידה, של ייאוש מהכל.
כותב כאן כי אני חושב שהמצב קצת מיוחד, שונה מהחטא שהייתי רגיל אליו. שלב חדש. זקוק לעזרה חדשה.
תזכו לתשובה מאהבה - תרתי משמע.