יהיה טוב123 כתב on 01 אוג' 2019 09:21:
בס"ד
אני מנסה להבין, בעידן של תרבות מדיה אינטרנט ומסכים כ"כ מפותחת ופרוצה, וכל ילד מגיל 5-6 כבר יש לו גישה לאינטרנט חופשי. האם גדל כאן דור שכולו מכור במידה כזאת או אחרת לפורנו, או שזה רק אני ועוד כמה?
למה דווקא אני?
האם יש משהו בי שלא טוב ? למה התאווה הזאת מושכת אותי כ"כ חזק?
זה שאלת השאלות, לא ככה ? כמה אנשים באמת מכורים לפוי' (פורנו), או מתמודדים עם משיכה עזה לעניין ?
10 אחוז ? 20 ? 30 ? 50 ? 70 ? 90 ?
כמה נשים מכורות או נמשכות חזק לפוי' ? 10 ? 20 ? 30 ?? אולי רק 2 אחוז ?
אני יגיד לך מה דעתי על העניין - זה רק המחשבות שלי, ואין לי דרך לבסס אותם, אבל אני מאמין שיש משהו כמו 10-15 אחוז מהגברים שלא ייתמכרו לפוי' - בגלל שכל, חינוך, עושר, יכולת חברתית גבוהה (הם יכולים להשיג בנות אמיתיות) אדישות גבוהה מהממוצע לכל העניין של מין, או פשוט אופי שנולדו איתו.
אני גם יודע שתוצאות החיפוש בגוגל הראשונות הם חיפושים בנושא מיני, תמיד לאורך כל השנה, זה למה גוגל אף פעם לא מפרסמת את "10 הדברים שהכי חיפשנו השנה" או משהו כזה.
לפני כמה שנים שבריטניה הצביעה בעד הברקזיט, תוצאות החיפוש של גוגל בבריטניה הראשונות לא היו בנושא מיני, למשך יום וחצי, מתוך 365 בשנה, מה שגרם לאנשים להתלונן בבדיחות הדעת ש"הברקזיט אפילו הבריח את אונה של הממלכה"
יש רק דרך אחת לגלות כמה אנשים מכורים - ללכת לאחד המקומות השמורים בארץ, מרכז התעבורה של בזק, שם כתוב מי גלש איפה.