משוש יקר, פיתחתי מיומנות משובחת להפוך את העיקר לטפל ואת הטפל לעיקר, אם אני הוא זה שמחליט מהו עיקר וטפל אחזור להשתמש, מערכת ההדחקה שלי תעבוד שעות נוספות, אך עלול להגיע רגע מכונן אחד בהקשר אסוציאטיבי כזה או אחר, של ריח, שם, מקום, והוא בוודאות יעיף לי את התריס! עברו הימים בהם 'פתרתי' בעיות על ידי טאטואם אל מתחת לשטיח.
אמת, אינני חייב לחיות את העבר על שלל טירופיו, אך אם חפץ חיים הנני עלי להיפטר מהאשמה והבושה, והדרך הטובה ביותר עבורי גם לברור בין טפל ועיקר וגם לאבד את הבושה והאשמה היא למצוא איש יודע שמירת סוד מהי, ולשתפו בכל הג'ורה. מנסיון אישי - אין מילים לתאר את ההקלה, את תחושת הביחד, מטען של שנים, הר של קרח נמס לי.
נראה לי שיש כאן אנשים שמפספסים את הנקודה, אני לא הולך לספר את כל סיפורי הזימה שלי אין לי עניין להתפאר, ההפך, אני איש שרגיל להציג את עצמו באור חיובי בעיני הסביבה וזה לא הסיפור בהחלמה, אני כן הולך להאיר כל פינה אפילה, דווקא את האפילה, כולנו עשינו כל מיני דברים שאנו מתביישים בהם, מי יותר ומי פחות, העקרון הוא שהמחלה אוהבת חושך, ואם אני אשאר שם היא תגדל, ואז אתבייש יותר, אומר לעצמי לא נורא אפחד ממילא לא יודע, זהו יותר אני לא עושה ואז זה קופץ, ואני עושה יותר גרוע כי יש לי דרך מטומטמת לפתור בעיות קטנות, אני משכיח אותן על ידי בעיות גדולות יותר...
ראיתי את זה מתרחש לא פעם.
המילים מהספר הגדול - ללכת יחד עם רוח היקום אמיתיות! ההבטחות של צעד חמש מתקיימות!
לדובי, אצלי יהיה כדאי לפתוח הוצאת ספרים...