beliver כתב on 01 יוני 2020 17:45:
כמה פעמים יצא לכם לחשוב על פילים וורודים?
ז"א לפני שנפגשתם בכותרת הזו.
היום יצא לי לחשוב ,
האם יכול להיות שעצם זה שאני קם בבוקר ושואל את עצמי איך היום אני נמנע מנפילה בפורנו?איך היום אני שומר על העיניים?הלוואי שיהיה לי כוח להתגבר על המשיכה שלי רק היום!
האם יכול להיות שעצם זה שאני כל כך מנסה שלא לחשוב ושלא להתעסק בפורנו-
היא זו שגורמת לכך שארצה לראות פורנו?!
האם יכול להיות שכל חסימה וסינון ששמתי-כנגד הפורנו,הנפילה- רק הגדילו את ההתמודדות לגודל של אותיות קידוש לבנה?
שאלתי כמה חברים חילונים פה(יש בצבא מספיק ב"ה, מה הם הרגלי הצריכה שלכם? מתי השתמשת פעם אחרונה?) ורובם אמרו שהם אומנם צפו או צופים לפעמים , אבל ממש ממש לא כל יום, גם לא כל חודש , ואם קרה ועברה מישהי בים- אחלה.
שעה אחרי זה הם כבר שכחו ממנה.
ואני? אני שכל כך מנסה ללכת לים צנוע,בצד או בשעות בלי אנשים- כל דבר הכי קטן מלווה אותי יומיים אחרי זה!
ראיתי שמישהו כתב פעם סטסיסטיקה של שימושים(בטח רובין הוד), הוא כתב שאצל דתיים פנאטיים יש הרבה יותר סיכוי ליפול...
אז אני שואל את עצמי..
אולי עצם ההתעסקות והגדרת סדר היום שלי סביב איך להמנע מפורנו- גורם לכך שאתעסק ואגדיר את סדר היום שלי סביב להמנע פורנו.
מה אתם חושבים?
מה דעתם?
סתם מחשבות שעברו אצלי היום..
כמובן שאין כוונתי להתיר את השימוש והצפייה אבל...
שווה מחשבה .
אז...
כמה פעמים חשבתם על פילים וורודים?
כן, אני הבאתי את הסטטיסטיקות בקשר לעניין.
תראה, אתה מכור, טבעי שתחשוב איך להפסיק להיות מכור. על מה עוד תחשוב ?
העובדה שאתה מנסה להפסיק התמכרות שלך, לא הופכת אותך לפנאט דתי, בדיוק כמו שהאיש שמנסה להפסיק התמכרות לסמים/אלכוהול/הימורים וחושב על זה כל הזמן, לא הופך אותו לפנאט דתי.
למעשה, אני אפילו לא בטוח מה ההגדרה של פנאט דתי, פשוט היה כתוב שם שפנאט דתי בעל 91% יותר סיכוי ליפול, אבל לא הסבירו מה זה בדיוק.