שלום חברים,
רוצה לשתף משהו בצורה אחרת לא כחלק מהמסע שלי..
אתמול בבוקר היינו באיזה מקום עם הילדים, והיו הרבה מושאי תאווה והתפללתי ונכנעתי והורדתי את הראש.
ואז הגיעה אחת מהסוג המטורף לגמרי.. שיא התאווה עבורי..
אני לא אפרט כאן איך היא נראתה ומה היא לבשה ואת הנתונים שלה, למרות שאני ממש רוצה כדי להשתחרר מזה, אבל אני יודע שאין זה המקום שכן זה עלול להשפיע לרעה על הרבה אנשים.. אבל אני אסתפק בלשתף שמבחינתי ומבחינת מה שאני אוהב בתאווה היא הייתה מושלמת. מבחינת הגוף, האיברים, הגובה העובי, הפנים השיער, הלבוש (או החוסר בו) כלומר מבחינת תאווה זה שיא התאווה עבורי ואין יותר ממנו.
כמובן שהיה לי קשה מאוד.. והעיניים רצות לשם לבד בניגוד לרצוני.. ובכל יום אחר הייתי עוזב הכל, הולך אחריה, עוקב אחריה, מתקרב אליה, מצלם אותה שיהיה לאח"כ ועוד כהנה וכהנה פעולות לא שפויות..
אסירות תודה שאחרי כמה מבטים קצרים בלבד הלכתי משם, התרחקתי, התקשרתי לחבר תכנית ושיתפתי את זה, ומסרתי חוסר אונים לחלוטין אל מול הבחורה הזאת.
בירכתי אותה.. והתפללתי לאלוקים להשתחרר מזה.
אבל כנראה שרצונו אחר לפחות כרגע.. ואני לא כ"כ מצליח להשתחרר מזה.
הפנטזיות עליה חזרו בלילה כשהלכתי לישון.. פנטזיות ודמיונות בלתי פוסקים... על כל דבר אפשרי...
על רומן איתה, על להתגרש מאישתי ולהתחתן איתה במקום, על מין בתשלום איתה, על אונס שלה, על חטיפה שלה וסימום שלה וכו' וכו' כל כך הרבה פנטזיות ודברים שבאמת אני מתבייש שזה מה שרץ לי בראש אבל אלה הדברים זו האמת..
אח"כ זה גם נכנס לי לחלומות בלילה.. כבר לא יודע להגיד מה היה חלום ומה היה בדמיון שלי..
היום התחיל יום חדש, הלכתי לעבודה, שיתפתי על זה עוד, בירכתי אותה עוד, אבל עדיין משום מה היא לא עוזבת את המחשבות שלי..
עכשיו מה שונה בה מאחרות?.. למה היא דווקא נתפסה ככה כל כך חזק?..
הראש שלי אומר לי, וזו טענה ששמעתי מאחרים בתכנית וגם טענתי בעצמי הרבה פעמים, שאם זאת הייתה אישתי אז זהו כל הבעיות שלי בחיים היו נפתרות. ולא הייתי צריך פורנו ולא להסתכל בחוץ ושום כלום.
עכשיו באיזשהו מקום אני חושב שאני מבין שזה שקר... אני שומע אנשים כל הזמן משתפים את זה וכשהם משתפים אני יודע שזה באמת שקר שהראש שלהם מוכר להם... אבל על עצמי.. כשאני רגע שוקע לעומק של הדברים לרגע, ואני מדמיין לרגע שזאת אישתי - ככה איך שהיא נראית כרגע בשיא השלמות הזה... אז אני אשכרה מאמין ... אני אשכרה מאמין שאם זאת הייתה אישתי אז החיים שלי היו מושלמים...
לפחות מבחינת התאווה..
וזה יותר מרגיש לי כאילו זאת האמת ואני מנסה לשכנע את עצמי שזה שקר מאשר ההיפך...
אני רוצה לשתף את זה... כי אני לא כ"כ יודע מה לעשות עם זה...
אני רוצה לשתף שאני באמת מאמין שאם זאת הייתה אישתי אז הייתי כ"כ מתרגש כל פעם שהיא הייתה מסכימה להיות איתי שלא הייתי צריך פורנו ולא כלום... היה לי את מושאת התאווה של חלומותיי בתור אישתי מותרת לעשות בה ככל שליבי חפץ... לא רק שהחיים היו מושלמים אלא הם היו גן עדן עלי אדמות...
כנראה שזה שקר... כמו כל שאר השקרים שהראש שלי מספר לי... אבל לפחות כרגע אני לא מצליח שלא לקנות את השקר הזה....
אוהבים תודה שקראתם.