מתרפא כתב on 13 נוב' 2020 11:32:
בוודאי ובוודאי !!
לפני שאכתוב אגיד שאין לי אחוזים בחברת נתיב אני לא מקבל עמלות על כל חבר שמצטרף ולא יוצא לי מכך שום דבר אולי פרט למצווה הגדולה שבזכותי עוד יהודי יזכה לחטוא פחות
אני עברתי לסמארטפון כשר של נתיב הרבה לפני שהגעתי לקבוצות או לכאן...
אחרי דברי תוכחה ומוסר מהרב שלי ומעוד רבנים בכמה שיעורים שהייתי אבל בעיקר מהרב שלי שאמר ואני לא אשכח אין מציאות שבנאדם עם סמארטפון פתוח לא נופל ...
הדבר הזה שהולך איתך ונמצא איתך כל היום כל רגע ורגע במקומות הכי אינטימיים ופרטיים...
ומהרגע שעברתי לנתיב כבר אז נחסכו לפחות 90% מהנפילות שלי...
כי אני בשירותים + אינטרנט פתוח = 80% נפילה.
זה מכשיר ככל המכשירים של סמסונג גלקסי ועוד כל מיני דגמים שהם צורבים עליו את התוכנה שלהם (היום זה כבר מגיע ככה ישירות מהמפעל בסין בזכות שיתוף פעולה שיש להם עם סמסונג העולמית) ובעצם זה סוגר את הגוגל פליי (הורדת אפליקציות) והדפדפן כרום הוא שלהם ומוגן.
יש חנות אפליקציות של נתיב שממנה אתה יכול להוריד אפליקציות שהם כשרות (כל מה שהייתי צריך למעשה - בנק, ווייז, דואר ישראל, וכו') רק אפליקציות כשרות פתוחות להורדה.
באם אתה רוצה להוריד אפליקציה שלא נמצאית בחנות שלהם אתה מגיש בקשה, הם בודקים אותה, ובמידה והיא עוברת את בדיקת הכשרות שלהם הם פותחים לך אותה להורדה.
אין אפשרות לעקוף את זה ואין פירצות. לא דרך אפליקציות ולא דרך הדפדפן. סגור הרמטית.
עלות מכשיר רגילה כמו שהוא עולה בשוק + בין 1000 ל1500 שקל על התוכנה שלהם.
ועוד תשלום של בין 40 ל70 בחודש על השירות של חנות האפליקציות שלהם.
שווה כל שקל. הוריד לי 90% מהשימושים מרגע שעברתי לזה. הוריד את האובססיה של לנסות לפרוץ ולחפש תאווה במכשיר כל הזמן.
ששומעים את זה, נטספרק נשמעת פתאום מפתה.. זה 180 שקל לשנה וזהו.
מה לעזאזל הם חושבים לעצמם שהם דורשים אקסטרה 1500 בשביל הפלאפון שלהם, ואז גם 70 שקל לחודש בנוסף לזה ? התחרפנו... זה ימבה כסף
נטספרק (שהם ממש לא הכוס תה שלי) ל-10 שנים = המחיר של התוכנה של נתיב לפלאפון אחד (שלך תדע כמה מהר הוא יתבלה), וזה לא כולל את המחיר החודשי, שזה בערך 800-500 לשנה.
אז נטספרק 180 שקל לשנה לאנדרואיד, ובאנדרואיד הם דווקא חוסמים לא רע לדעתי. אפילו שיש להם שירות לקוחות גרוע, ממשק גרוע ועוד כמה בעיות.
ונתיב עם פלאפון שאני יהיה נדיב ואניח שתשתמש בו 5 שנים זה: 1500 ל-5 שנים, פלוס 500X5 לשירות הבסיסי עצמו = 4000 שקל לחמש שנים. שזה 800 שקל לשנה.
אז נתיב דורשת מחיר שנתי שהוא פי ארבע וחצי יותר מנטספרק. אני מאוד מאוד מקווה שזה גם מרגיש איכותי פי ארבע וחצי יותר מנטספרק.
אם אני לא יהיה נדיב ואניח שזה פלאפון ל-3 שנים והשירות המתקדם ב-70 שקל, אז:
1500 ל-3 שנים, פלוס 840X3 לשירות הבסיסי עצמו = 4060 שקל לשלוש שנים.
נטספרק לשלוש שנים זה: 540 שקל לשלוש שנים.
ואז נתיב דורשת סכום דימיוני שנתי שהוא פי 8 ממה שדורשת נטספרק.
שוב - אני ממש מקווה שהשירות של נתיב מרגיש לך פי שמונה יותר איכותי.
ואם זה באמת מרגיש לך איכותי מספיק לסכום כזה, אז באמת זה כסף קטן לעומת ההקלה שאתה חש שאתה לא נופל. אבל אם אפשר להשיג בערך אותו סינון בנטספרק או Qustodio או Family link, אז אני לא רואה הרבה טעם במחירים מפולפלים כאלה.