לפי דעתי היקר!
נקודה בהחלט קשוחה, אני גם שואל את עצמי מה אפשר לעשות כדי לשמור על המתיחות והדריכות..
מה שעוזר לי מאוד מאוד זה הדיבור באישי עם חברים מכאן בצ'ט ואז שואלים אותך איך הולך ואתה מספר גם על הנסיונות הקשים וגם על הקלים וכשאתה מסביר למישהו אחר אתה פתאום קולט שאתה באמת בניסיון גם כשהולך לך יחסית.
ונגיד איזה שיחה לעומק הלילה עם חבר אפילו שאתה לא קרוב לנפילה כרגע היא מכניסה אותך לפורפוציות כמה המלחמה הזאת חשובה לך ושאתה מוכן לוותר על שעות שינה העיקר לא להיות אדיש וליפול !
דבר שני זה שככל שמתנקים לאט לאט כדאי מאוד להציב אתגרים אישים יותר גדולים, למשל אני רווק אז נגיד היו תקופות שממש התפללתי שיצא לי קרי בלילות יעני בלי שליטה שלי ולא אשמתי, ועכשיו ברוך ה' שאני מתחיל להתנקות יותר ויותר מהתאווה ולא רק מהצפייה בפוי' אז אני מבין שגם קרי זה לא טוב והרבה מהפעמים זה כן קרה ב'אשמתי' וגם מזה אני מנסה להימנע ע''י שמירת העינים/מחשבות. ולצורך העניין אם אקום כבעל קרי אז אשתדל לעשות תשובה..אם אמצא את עצמי נועץ מבטים ברחוב אשתדל להתייחס לזה כאל כמעט נפילה ולא להגיד אההא העיקר שאני לא נופל באוננות בפוי'..
וכשאתה מתחיל לתת לעצמך דין וחשבון גם על דברים יותר עדינים מאשר אוננות או צפייה בפוי' אז אתה נשאר בכוננות וזוכר כמה נפילה קרובה וקלה..
מקווה שהעצות מועילות !
הרבה בהצלחה חבר יקר, לא להירדם בשמירה!
אוהבים אותך !
[spoiler][/spoiler]