קלמן
כמו שכתבתי במקומות אחרים, אני די חושב כמוך...
אני אולי יותר צעיר ממך, אבל גם אני חושב שחסר לי קשר אמיתי עם מישהי... ואומר לך את האמת, זה חתיכת סיבוך רציני |-:
דבר ראשון נתחיל בזה שאני כבר לא יכול לבנות קשר נפשי עם אישה אחרי שנים שהאישה בשבילי היא רק כלי לתאווה (עצוב)
לא מזמן שמעתי (הקלטה) שיחת מוסר של רבנית לבנות הסמינר, והיא דיברה מכל הלב, כמעט בכתה... ואני פתאום קולט, וואלה גם לאישה יש רגש, גם אישה היא בן אדם, וכו'... (קצת קשה להעביר את זה לכתב)
היה לי קשר עם בחורה לפני שנים שהיה בעיקר על המחשב ובטלפון, ובסופו של דבר זה נגמר (בכאב)... מאז (אולי בגלל זה) לא היה לי כוח להשקיע בשום קשר, הכל היה נראה לי חסר תועלת... כל 'חלום' על קשר כלשהו, על 'אהבה' על 'אישתי' היה נגמר בתאווה...
כל זה מגיע מתרבות שקרית ששמה 'הולייווד'
במקום ללמוד מהי אהבה אמיתית, הכנסתי לעצמי באין סוף סרטים שאהבה זה הבחורה הזאת והזאת, בחוף הים, שקיעה, חיוך, והכל מושלם, חוץ מזה שזה סרט מזורגג...
שבאותה מידה אם הייתי רואה סרטים על 'אהבה' של שני גברים אולי הייתי הומו היום (דרך אגב, אם תחשוב על זה טוב אתה די תזדעזע מהמחשבה הזאת, שכל 'האהבה' שאתה כל כך צריך הייתה יכולה בקלות די רבה להיות אהבה לגבר, או לכבשה, או לעץ, תלוי איזה סרט ראית ובאיזה גיל, ומה עבר עליך בגיל קטן... - כי אם היו מראים לך סרט בגיל 6 על אבא שמתגעגע לאבא, ומחכה לו, ומחבק אותו, והוא בוכה בגללו, והוא שמח בגללו, והם מחובקים בחוף הים - אולי היית הומו היום)
''אהבה זה נתינה'' כפשוטו... ועד שלא נוציא את כל השקר מהראש, את כל ה'שטיפת מוח' של העולם הזה. לא נצליח להבין את זה עד הסוף... לא נצליח לחיות את זה...
ככה לפחות חשבתי פעם, באיזושהי תקופה שבה הייתי כמה צעדים קדימה... (וזה רק קצה הקרחון)
אם היה לי פתרון, תאמין לי שהייתי אומר לך... מחכה לצונאמי שיבוא ויעשה סדר...