הסתפקתי האם להגיב או לא. אין לי שום חשק לגרום לאף אחד אי נעימויות, ולא כביכול לבוא בטענות לאיש. בפרט כשאף אחד כאן לא חייב לי כלום. החלטתי לנסות בעדינות ובתקווה שאיש לא נפגע.
אשתף רק בכך שזה ממש משמים שנכנסתי לאתר בכלל אחרי תקופה ארוכה של נתק. סתם סקרנות של ”לראות מה קורה איתם”. והנה פתאום מכל הפוסטים, זה מה שצץ לי.
ובכן, ובמחילה מראש, הסיבה (או אחת הסיבות המרכזיות) בכך שהפסקתי לעלות לאתרא קדישא הדין, זה מחוסר פעילות ומחוסר בקרה. הכל כמובן כפי שהיה נראה לי. זכרתי ימים מקדם. כשהפורום היה פעיל והמפקחים הראו נוכחות. פתאום אני רואה שזה דועך. ומאידך גיסא בדיקה מהירה העלתה כי מנהלים מסוימים לא נכנסו במשך מס’ שבועות, זה מה שגרם לי את הרפיון ואת חוסר המוטיבציה להסתובב כאן כמעט לבד וללא השגחה.
שוב, לא בא בטענה לאיש. אתם ממש לא חייבים לי כלום, ואדרבה, אני חייב ללכם המון תודה על הסיוע, אבל כשמשעמם כאן מעניין שם. ואם, למראית עין לפחות, זה לא מפוקח וכל אחד יכול להעלות מה שבא לו, הרי שיש לי מקומות אחרים להסתובב וד”ל.
באופן אישי, למי ששואל, מצאתי דרכים אחרות להתגבר שאין כאן המקום לשווקם, ולכן המשכתי להיות לא פה. וכנראה שעד שהסקרנות תתעורר שוב לא אשוב.
חלילה לי מלזלזל בעבודת הקודש של אתרא קדישא הדין שאני באופן אישי חב את חיי ואי חזרתי שחלילה לא תובן ככעס על המקום אלא כפי שהסברתי ברגע שהיה לי משעמם יצאתי לסיבוב נוסף שלאחריו בחרתי לחפש דרך אחרת.
ושוב מחילה.
כמובן שהבעתי את דעתי האישית, ואם המנהלים מוצאים לנכון למחוק את התגובה שלי, זה בסדר גמור. כנראה אני אפילו לא יידע מכך.
וכמובן שלולא התחלתי כאן לא הייתי מעלה על דעתי לנסות בכיוון הזה. אתם פקחתם את עיני. וגם אם בסופו של יום מצאתי משהו אחר עדיין שמור לי הרבה יותר מפינה חמה בלב.
תודה