לפעמים, כך אני רואה על עצמי, או אולי זה כבר מצב קבוע- אין לי רצון לחטוא. ז"א- אין לי רצון גלוי ומובהק לחטוא. אין מה שיגרום לי ליפול. אין שום סיוכי, גם כשאני יושב מול מחשב ללא סינון, שאכנס לאיזה אתר פורנוגרפי ואעשה שטויות. אבל יש "אתרי ביניים". אתרים שמצד אחד הם לא "לא בסדר" ומצד שני הם לא "בסדר". אז אני אומר לעצמי- "זה בסדר להיכנס אליהם. זה לא כאילו אני רואה שם משהו לא צנוע". ומשם אני נכנס לאתרים נוספים. שבהם- "זה בסדר להיכנס זה לא כאילו הבחורות שם לא לבושות". ומשם זה מגיע לאתרים אחרים שבהם- "זה לא סרטים וכו' זה רק בקטנה". ומשם זה הולך ומידרדר עוד ועוד. עד שבסוף אני מגיע למצב שאני נכנס כבר לאתרים שהם ממש ממש פורנוגרפיים ומתוך ייאוש ותסכול, שאני אעשה הכל בשביל למחוק אותם (את הייאוש והתסכול), אני פשוט מסיים עם זה. ואז אני מוצא את עצמי בפעם ה1,000,000,000,000,000,000,000,000 לאחר המעשה אם אותה מחשבה- "למה לא עצרתי בהתחלה? למה נכנסתי לאתר הראשון שנכנסתי?"
אני חושב שמאוד יכול לעזור לשים לב לדבר הזה ולצאת ממנו כשאפשר.
ומה שהכי גרוע שלפעמים (אולי גם עכשיו?) אני נכנס ל'שמור עיניך' בשביל זה- קודם- אהיה במחשב, באתר הצנוע והמתוק והנפלא הזה. אח"כ- רק קצת יוטיוב. אח"כ- רק האתר ההוא וכו' וכו'
אשמח לתגובות. מה דעתכם?