היום לפני 10 שנים (כ"ז באב תשע"ב = 15.8.2012), תוך כדי חיפוש תאווה בכל צורה שהיא באינטרנט מסונן, הגעתי לתוצאה באתר מסויים שבו הופיע בצד הבאנר של "שמור עיניך". הבית שלי מאז ולעולם.
אמנם לקח לי למעלה משנתיים וחצי עד שהגעתי לפתרון שלי, אבל המדריך של הפורום, וכל אותם שנתיים וחצי שעדיין המשכתי לנסות להפסיק בכל מיני דרכים ולא הצלחתי, וסבלתי יותר ויותר, הם אלו שהביאו אותי מוכן לפתרון, אותם שנים נתנו לי להרגיש היטב את הקרקעית הנוראית שהגעתי אליה.
באותם שנים גם הבנתי יותר ויותר שאני צריך לחתור בתפילות שלי לכיוון אחר, וכבר פחות בכיתי בימים נוראים שיותר אני לא משתמש, אלא התפללתי לה' שיכוון אותי לפתרון הנכון בשבילי, ויעזור לי לעשות הכל ושלא ימנעו ממני הבושה והפחד לעשות את הדבר הנכון בשבילי.
אין לי מילים להודות על כך לה', ולמקימי הפורום הנפלא, ולכל החברים היקרים, המנהלים ושאר נותני השירות, וכל חבר וחבר שנותן תקווה וכח.
תודה לכולכם, על כל רגע ורגע של חיים שיש לי בזכותכם.
ברוך אתה ה' מחיה המתים.
מתפלל להמשיך להיות כאן בבית שלי, ומתפלל לה' להמשיך הלאה בדרך, לעבוד, להתקרב ולצעוד אליו עוד ועוד.
אוהב אתכם מאד
מתחיל שוב - וצועד לאלוקים
נ.ב. תוך כדי שאני כותב את הדברים, ראיתי לנכון להרים תרומה קטנה לפורום הנפלא "שמור עיניך", כאות הכרת הטוב קטנה על כל השפע שאני מקבל בזכות הפורום הנפלא הזה מאז ועד היום.