az1234 היקר מכל יקר! אני מבין לליבך! ליבי בוכה איתך.
גם לי יצא לחוות תחושה כזו.ניכר שהצער שלך אמיתי והרצון שלך לחזור בתשובה כבר קורה. כל דמעה ודמעה נספרת - זו תשובה מעומק, מהלב ולא רק נשארה בשכל. וזו דרגה נפלאה וגבוהה מאוד. שמח בחלקך!כתוב לגבי התשובה "כִּי קָרוֹב אֵלֶיךָ הַדָּבָר מְאֹד בְּפִיךָ וּבִלְבָבְךָ לַעֲשֹׂתוֹ" החלק של "בְּפִיךָ" הוא פשוט, אך לא פשוט החלק של "וּבִלְבָבְךָ" - להרגיש חרטה ורצון אמתיים. לעיתים אנחנו מרגישים שהכל נשאר בראש בלי לרדת ללב מין תחושת קהות וחספוס של החרטה. אתה דווקא זכית!אל תתייאש - דווקא בימים אלו היצר יכול להיות יותר חזק, אבל לכל מטבע יש 2 צדדים - גם היכולת לתקן היא חזקה מאין כמוה, אלו עשרת ימי התשובה! יש לך תקווה, יש לך יכולת לשוב. אל תקח את עצת היצר לרדת לייאוש.
לא שרפת הכל בכלל אח יקר! הנפילות לא מוחקות את המלחמות וההתגברויות שלך! ממש ממש לא! יש לך זכויות אדירות.
איזו קבלה נפלאה קיבלת, זה מוכיח שאתה אדם טוב, אדם שמנסה להתקדם, זה קורה שיש נפילות.
נכון שתחושת הנפילה יכולה להיות יותר קשה בגלל אופי הימים אך אתה יכול לתרום את סגולתם של ימים אלו לטובתך כפי שכתבתי לעיל. אומרים "המלך בשדה" , בימים אלו הוא כבר איתך בבית!
אתה הושטת לו את ליבך הטהור!
אני בטוח שהקב"ה קיבל את החזרה בתשובה שלך. שערי שמיים לא ננעלו!
אתה אדם נפלא עם רצון נפלא וקבלות גדולות, אל תשכח זאת לעולם. הסתכל בדברים הטובים שבך. מהם תשאב את הכוח להתגבר ולהמשיך בכל המרץ. עלה והצלח!