אבי0533 כתב on 30 מאי 2024 08:52:
אוהבים אותך, חבר יקר!
אתן הצעה נקודתית אחת: לגבי מה שאמרת שאתה יכול לעקוף כל סינון. כל זה נכון רק אם הסינון מותקן כתוכנה על המחשב שלך. אם הסינון הוא על ספק הרשת, אז אפשר להיות רגוע במקום הזה...
זה נשמע שהתחלת לאחרונה לימודים אקדמאים, מן הסתם מדעי המחשב, אני צודק?
אם התחלת במקום דתי כמו מכון לב או קמפוס שטראוס, אז אמור להיות סינון חזק על המחשבים במקום הלימודים שלך.
*
כל זה יכול לעזור מאוד, אבל כפיתרון בפני עצמו זה נועד לכישלון. (אני מכיר חבר שכל פעם שהוא רצה ליפול הוא היה קונה סמארטפון חדש, וצופה... שעה אחרי הקניה, הסמארטפון השבור היה נזרק לפח...)
אתה (ואני) צריך להגיע למקום שבו אפילו עם אינטרנט פתוח לא תרצה ליפול. וזה אפשרי בהחלט! אני מכיר חברים בקבוצות SA שנמצאים שם.
חזק ואמץ, אח יקר!
*
בנוגע לשידוכין בתקופה הזאת, אומרים בקבוצות SA לא להתחיל לצאת לפני שיש תקופת ניקיון של לפחות חצי שנה.
כדאי לך גם לקרוא את המאמר הזה:
בהצלחה!
אני מכיר היטב כזה חבר, הלא הוא אני. זה היה עד לפני קצת למעלה מ-9 שנים, מאז זה לא קרה, ואפילו לא במחשבה.
אמנם כיום האינטרנט שלי בבית מסונן בסינון של נטפרי, ובמחשבים שיש לי בבית אני יכול להתחבר רק לנטפרי, כי מבחינת רבותיי זהו הדבר שאני צריך לעשות, אבל לא זה הפתרון שלי לתאווה. ואסירות תודה שגם כשהיו ויש לי אופציות, אני יכול להישמר שם בס"ד, מלבד כמה מעידות בודדות וקצרות.... שקרו בזמנים בהם לא הייתי מספיק בכנות ולא הייתי על קרקע רוחנית מוצקה.
בהצלחה רבה