אבי0533 כתב on 07 אוק' 2024 16:57:
יש לי את הכח היקר:
אני מסכים לחלוטין עם נעשה ונצליח1, חסימה היא הכרחית בתור עבודה ראשונית. פלסטר על הפצע.
האם הפלסטר הזה מספיק בפני עצמו לאורך ימים ושנים? התשובה היא, חד משמעית לא!
תמיד יגיע משהו. העולם שלנו נהיה תלוי יותר ויותר בטכנולוגיה. אולי אם תחליט לגור במאחז במדבר נטול חיבור לרשת. אולי זה יספיק. וגם זה לא בטוח.
לכן, אחרי שמתחילים לצבור קצת ניקיון, חייבים להתחיל עם העבודה הפנימית.
וכן, אני מאמין בהחלט שאחרי עבודה פנימית אפשר להגיע למקום שבו יהיה אפשר להסתובב עם אינטרנט פתוח לרווחה בלי לרצות את התאווה. יש בקבוצות SA כמה וכמה חברים שזה המצב שלהם. (לדוגמא, מפקח הפורום "מתחיל שוב וצועד לאלוקים".)
אני אישית לא שם. ואני מכיר במוגבלות שלי ולא מחזיק מכשיר פתוח אצלי. אבל בהחלט יש אנשים כאלו.
כיון שאבי הזכיר את שמי, רק אבהיר שיש לי אינטרנט עם סינון של נטפרי (וגם בתוך הסינון פתוחים לי מספר מועט מאד של אתרים) וכן מותקנת לי במחשב תוכנת ווי פרי של נטפרי, אבל כל זה אני עושה מבחינה דתית מה שהורו לי רבותיי, אבל מבחינת ההתמכרות שלי והמחלה שלי, אז בהחלט אני יכול להיות עם מחשב פתוח לגמרי, כמובן, כשאני על קרקע רוחנית מוצקה ועושה את הפעולות הנכונות.
אבל צריך לזכור שזה לא אמור להיות בהכרח היעד שלנו, היעד צריך להיות להגיע ליכולת לחיות חיים שפויים ונורמלים לצד המחלה שלנו. וב"ה יש פתרון שעובד למאות רבות אנשים שאני מכיר אישית, ולעוד מליונים בעולם כולו המכורים למין, לאלכוהול ושאר ירקות.