ברוכים הבאים, אורח

חוסר אונים
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: חוסר אונים 84 צפיות

חוסר אונים לפני 1 חודש #152168

שלום חברים 
לאחרונה דיברתי עם הספונסר שלי והבנתי שאני חייב לעשות שינוי ולעשות ויתור קשה על האינטרנט והסרטים אין לי מושג איך אני הולך לוותר על זה אני מרגיש שאני חייב את זה קשה לי בלי זה ואם אני מוותר על זה זה דורש ממני גם לא לגשת כלל למחשב ולא תספיק לי רק חסימה כי יש לי אינטרנט מהשכן [בהסכמתו] ואין לי מושג איך אקבל כח לוותר ומה יהיה התחליף לזה אשמח לעצה ועזרה. אוהב את כולכם ומצפה לנכונות מלאה לוותר.

תגובה: חוסר אונים לפני 1 חודש #152171

תתחיל בתור ניסוי. ותראה מה קורה בלי לחץ, רק מתוך סקרנות. 
אצלי ויתור על אינטרנט בשעות הערב אחרי העבודה גרם לי לישון מוקדם ולקום מוקדם לראות את הזריחה והציפורים המצייצות, וזה עשה לי רק טוב.

תגובה: חוסר אונים לפני 1 חודש #152173

• אבי0533
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • דירוג זהב

בוקר טוב.
ממש מזדהה עם הקושי שלך. זה בהחלט החלטה קשה.
מקווה שה' ייתן לך את הנכונות לעמוד בה.

במישור הפרקטי: לא שיתפת את כל ההתלבטות, אבל מדוע שלא תתקין סינון שכולל גם תוכנה על המחשב (לא רק ברמת הספק), בצורה כזאת, גם אם תתחבר לרשת של השכן, לא תוכל לראות תאווה.
אפשרות אחרת היא לבקש מהשכן שישנה את הסיסמא שלו. זה יהיה קצת לא נעים, אבל שווה את זה בהחלט.

לגבי הסרטים, אין לך מושג כמה אני מזדהה.
הייתי ממש מכור לסרטים. לא האמנתי שאוכל לעבור שבוע בלי לראות סרט או סדרה בסמראטפון.
למרבה המזל מצאתי תחליף מאוד מוצלח: ספרי שמע באנגלית (audiobooks או audiodramas), תחשוב על סרט, אבל בלי הוידיאו - רק הפסקול של הסרט (שכמובן נעשה בצורה כזאת שאפשר להבין מה קורה שם). הייתי יוצא כל ערב לשעה הליכה, ושומע פרק מעניין בנגן MP3. זה נהיה תחליף ממש מוצלח עבורי, וכבונוס עזר לי לשפר את האנגלית שלי ברמה עצומה תך כמה חודשים.
אם יש לך שליטה בסיסית באנגלית, אוכל בשמחה להמליץ לך על כמה סדרות מוצלחות ונקיות.
גם אם לא, הרעיון הוא שתמצא משהו אחר שאתה נהנה ממנו ויכול לעזור לך להשתחרר מהלחץ של היום-יום בצורה שפויה.
בהצלחה!

חבר בקבוצות SA ובפורום GYE מאלול תשפ"א.
שואף לעשות את רצון אבא שבשמים. קצת מתקשה בדרך, אבל מאמין בהתקדמות.
פוסטרים של החלמה, מאמרי הרב טווערסקי על 12 הצעדים ויהדות

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן