ברוכים הבאים, אורח

הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת.
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. 286 צפיות

הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152175

סיימתי הרגע את התוכנית לטוס אל החופש.
אחלה, חלק מהכלים נהדרים. אני  נגמל לתקופות של שבוע- שבועיים- לפעמים חודש וחצי! אבל אז חוזר...

כי אני לא חוזר אף פעם לפורנו רגיל.
אני פיתחתחי דמיון מגה-יצירתי לפטישים משונים
זה מביא לי קיק מטורף, ממש כמו דלקה של צרכן הרואין.
אני אשמח לדעת אם יש כאן עוד מישהו שמתמודד עם הדחפים הקינקים האלה.
אוהב מאוד את התוכנית. אוהב את האתר.
אבל מודה, מתחיל להאמין שלא בטוח שאצליח לצאת מהמעגל הזה, אחרי לפחות 20 שנה של קילקול בתוכו.

כי אני יודע שזה הורס לי את החיים, את מצב הרוח, אבל זה לעיתים גובל בהרס עצמי ומחשבות כמו 'מה אכפת לך?' 'גם ככה אין משהו טוב יותר לעשות, תן לעצמך להנות קצת..'.
אני מתענג על הקיק הפסיכי שהריגוש הזה נותן.
ואל תגידו לי לעשות ספורט ומקלחות קרות, כי אני כבר עושה את כל אלו.
וכמובן שגם הביצועים הספורטיביים שלי יורדים, בגלל בעיות השינה, שנובעות מההתמכרות עצמה - ובקיצור- מעגל הרסני ואינסופי.
אולי אני צריך אישה ומין זמין שאין לי? אני לא יודע.
המאבק בפטישים וסטיות מתחיל להיראות כמו קרב כמעט בלתי אפשרי.

תודה למי שקרא עד כאן. אשמח לשמוע מכם.

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152177

• mose
  • דירוג זהב

תקשיב אחי היקר יש פיתרון לכולם רק השאלה כמה אתה מוכן לתת מעצמך בשביל לצאת מזה.
ראיתי פה אנשים שהיו במצבים שהלכו לזונות במשך שנים והצליחו להיות נקיים לנצח
מאחל לך בהצלחה

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 2 חודשים, 2 שבועות #152180

מה קורה אחי?
אני חושב שאני מבין . אני חושב שהפתרון הוא לא להתייאש בסוף אתה תנצח ! אתה חייב להאמין בזה . זה היסוד . בלעדי זה באמת הסיכויים מאוד פוחתים. 

זה ננשמע באלי אבל זה מאוד יסודי אין פתרון קסם אבל יש פתרון והוא לא להתייאש ולהתמסר לתהליך בצורה מוחלטת וכן התהליך הוא גם נפילות.

לגבי אישה אז זה תמיד רעיון טוב להתחתן אבל ממש לא בשביל לספק מינית שזו הנקודה המכוננת אז לא נראה לי שזה מוביל לפתרון לבעיה מעבר ליחס הלא נכון לאישה וכו. 

הפתרון הוא לשלוט במיניות (לרכוב עליה) ולא להזין אותה בצורה מעוותת.

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 4 שבועות #152581

אח יקר! מודה שגם לי יש משיכה לקינקים שאתה מדבר עליהם..אני גם מנסה להשתחרר מהדבר הזה אני חושב שבאתר הזה יש הרבה כלים כדי לצאת גם מהתאווה הזאת. שוב אני מעיד על עצמי שיש לי משיכה לקינקים האלה ולמרות זאת הצלחתי להחזיק נקיות של 138 ימים נקיים!! נכון ששוב נפלתי וכשאני נופל אני ממש נופל(במשך יום שלם אני צופה בכל זה..) אבל היכולת שלנו להתקדם צעדים קטנים, עוד צעד, ועוד צעד לאט ובהתמדה, תוך השתמשות בכלים שיש כאן באתר, והסירטונים כאן שמעוררים השראה ומוטיבציה. אני מאמין ובטוח שגם אני וגם אתה יכולים לצאת מהתאווה הזאת למרות הקיצוניות שבתאווה הזאת אפשר לפתור אותה ולמתן אותה עד כדי דעיכה לגמרי! בהצלחה לנו אחי!

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 4 שבועות #152582

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 18 ימים
  • דירוג כסף

שלום חברים
כאדם נשוי אני חושב שחשוב להדגיש נקודה מאד משמעותית
אשה היא ממש ממש לא מין זמין
וזה מהרבה סיבות
דבר ראשון והכי חשוב אסור שהיחס לאשה יהיה כאל מין זמין, זה מתכון לקשר בעייתי ולבעיות בנישואים, אם כבר היחס הוא שאתה תהיה זמין למין כשהיא רוצה... כי המהות של נישואים זה נתינה של הגבר לאשה ולא קבלה,
דבר שני היא לא באמת תמיד מין זמין, לא תמיד מתחשק לה כשמתחשק לך, ובלי להיכנס לזמנים שאסורים
ויש עוד סיבות
סליחה אם חפרתי למישהו אבל נראה לי שכמכורים היחס שלנו לנשים קצת מעוות, ככה לפחות היה אצלי...

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 3 שבועות, 6 ימים #152587

כל הכבוד על התקופות שאתה מצליח להחזיק בניצחונות!
הייתי מציע בתור תהליך של בירור את הדברים הבאים:
א. כל פעם שאתה מתפתה ומסרב או דוחה את ההצעה ליפול - גם אם זה הצעה קטנטנה - זה נחשב ניצחון.
ב. תרשום את הניצחונות האלו. בטח יש לך כמה כאלו ביום! זה ירגיל את המוח לשים לב לדברים שעובדים אצלך ויגדיל את המודעות למה שטוב.
ג. תחגוג את הניצחונות! ממש תגיד לעצמך בלב, או בקול - "יש! ניצחתי!" - זה ירגיל את המוח לעוד ועוד סירובים חזקים, וייתן לך יותר אנרגיה לסרב לאורך זמן.
ד. לפני נפילה או אחרי נפילה - ממש לתעד את השרשרת שהובילה להדרדרות לנפילה. ממש לחקור את זה בהנדסה לאחור, לפרק את התהליך שלב אחרי שלב.
ה. למצוא בתוכניות שלנו באתר, להתייעץ בפורום - איך אפשר להתגבר על כל אחד מהשלבים שדירדרו אותך.

ככה תוכל לפתח יכולת להתגבר יותר זמן, וליפול פחות. 
בין אם זה נפילות סביב קינקים או נפילות לא סביב קינקים - התהליך הוא אותו תהליך. חיזוק החיובי. חיזוק החיובי. חיזוק החיובי. למידה מטעויות. תיקון מה שאפשר. חיזוק החיובי. חיזוק החיובי וחוזק חלילה.

בהצלחה רבה!
ניריוסף
מנהל תוכן GYE

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 3 שבועות, 6 ימים #152593

וואו ניר אני לא יודע אם אתה רואה את זה
אבל תדע לך שכל מילה שאתה רושם אני קורא את זה בהישתוקקות
וחוזר על זה בלופים 
תודה תודה תודה

אגב "חיים אמיתיים" מה שכתבת זה בדיוק ככה ואני ואישתי 

אוהב את כולם פה אין כמוכם

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 3 שבועות, 5 ימים #152607

כן, אני קורא, תודה רבה גיבור

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 1 שבוע, 2 ימים #152759

כן, זה ממש אני עם הפטישים המוזרים שלי, לא צריך פורנו, נדלק מהמון המצאות, זה חלק ממני, חסר אונים

תגובה: הכמיהה לסטיות ופטישים ביזאריים ומיוחדים כאש יוקדת. לפני 1 שבוע, 2 ימים #152760

• mose
  • דירוג זהב

אחי היקר מאחל לך הצלחה ונחת

תגובה: לפני 1 שבוע, 1 יום #152773

הי מנצ'מע חברים.
אילן- לא יודע בדיוק איך אתה סובל מהפטיש שלך ולמה
אבל אם אתה רואה\ חושב \מרגיש שזה ''יושב'' על איזשהו כאב, תוכל לשקול ללכת למטפל.
יש לי פטיש מיני מגיל צעיר (ממש לא ידעתי מה זה) ההתפתחות של המחשבות ה'פטשסטיות' הראשונות שלי  זכורות סביב כיתה א' שוב כמובן שאז זה עדיין לא היה מיני, אלא רק המשיכה החיצונית ל'פטיש'...
כשהייתי בישיבה החלטתי שאני הולך לטיפול ויהיה מה (תחשוב איזה סיפורים הייתי צריך למכור להורים) תכלס' הלכתי לטיפול, ולמדתי המון על עצמי ועל הילדות של.
כמובן שלמטפל אין פתרון קסם לאוננות עצמה (ת'אמת כן- יש סוג של כל מיני כדורים אבל זה שיקול שלך) 
אבל פה באתר יש לך אחלה כלים ועצם הדבר הזה שמציפים את הנושא ומביאים עצות גם אם הם מנוריות זה עדיין מחזק. אם יש לך שאלות ואתה חושב שאני יכול לעזור לך אשמח.
           בהצלחה:clap:

:pinch: אזהרה: ספוילר!

תגובה: לפני 1 שבוע, 1 יום #152775

כדורים פסכיאטר מה שאתה רוצה אני כבר לוקח שנים.
פסיכולוגים קבוצות בלי סוף
גם הפטיש שלי הוא מהסוג החזק
אבל תכלית זה כמו כל  התאוות וההתמכרויות

תגובה: לפני 1 שבוע, 1 יום #152778

• nbym
  • דירוג זהב
היי גיבור,
אני קודם כל רוצה להגיד לך תודה על החשיפה ועל האומץ. אני קראתי את השרשור ומבין שזה לא קל בכלל. זה נראה שזו חוויה ממש אינטנסיבית ומבלבלת, הדחפים האלה שמרגישים כל כך חזקים, ואתה יודע שהם לא טובים לך, אבל הם כל כך ממכרים – זה לא משהו שקל להתמודד איתו.
אני יכול לדמיין שזו תחושה של חוסר שליטה, שהיא מאוד קשה בפני עצמה, ולפעמים זה מרגיש שאין מוצא.

אני חושב שמה שחשוב לזכור זה שלא כל פעם שאתה נכשל זה אומר שנכשלת לחלוטין. מדובר בתהליך – כמו שכתבו כאן חברים אחרים – אין פתרון קסם. כל צעד קטן שאתה עושה כדי להימנע מהדחף הזה, אפילו אם זה לא מושלם, הוא ניצחון בפני עצמו. כל פעם שאתה מצליח להתגבר, אפילו אם זה רק ביום אחד, זה בונה לך את החוזק הזה להתמודדות עם הפעם הבאה. זה לא אומר שאין ימים קשים, וזה לא אומר שזה לא מתסכל, אבל כל יום כזה הוא צעד חשוב בהתקדמות שלך.

גם מה שכתבו כאן החברים על ניצחונות קטנים – זה משהו שאני חושב שחשוב מאוד להדגיש. כל פעם שאתה מצליח להתגבר על הדחף, תזכור לחגוג את זה. זה יכול להיות פשוט להגיד לעצמך "יש! ניצחתי!" אפילו אם זה משהו קטן. המוח שלנו מגיב טוב כשאנחנו מדגישים את הדברים הטובים – זה מחזק את תחושת ההצלחה ומוסיף כוח להמשיך הלאה. כשאנחנו שמים לב לניצחונות, אנחנו מגבירים את המודעות למה שעובד, וזה עוזר להילחם בדחפים באופן חזק יותר.

עוד נקודה שיכולה לעזור לעניות דעתי, היא לא לשפוט את עצמך יותר מדי. כשיש נפילות, זה לא אומר שאתה נכשל לגמרי. זה טבעי לחוות קשיים בתהליך הזה, ואני מבין שהיית כבר בתהליך לאורך זמן. כל מי שמתמודד עם זה, אפילו אם זה משהו שלא תמיד מצליחים לשבור מיד, צריך לזכור שזה לא אומר שאתה לא בדרך הנכונה. כל צעד, גם אם הוא נראה קטן, הוא צעד בכיוון הנכון. זה תהליך, ויש בו עליות וירידות. מה שחשוב זה לא להתייאש ולהמשיך לנסות.

אם אתה מרגיש שזה משהו שדורש יותר עזרה או כלים נוספים, אל תחשוש לפנות לטיפול מקצועי. אני באופן אישי נגד כדורים ויותר בעד עזרה עצמית מתוך חוסן אישי. גם אם נראה שיש לך שליטה מסוימת על המצב, טיפול יכול לעזור להעמיק את ההבנה ולתת כלים נוספים לנהל את זה בצורה טובה יותר.

אני בטוח שזה לא תהליך קל, אבל אני גם מאמין שזה אפשרי. תן לעצמך את הזמן – כל צעד קטן חשוב. אני בטוח שאתה יכול לצאת מזה. כל יום שאתה מצליח להחזיק מעמד, אתה בונה את עצמך ואת הדרך שלך קדימה.

בהצלחה אחי! תמשיך לשתף ולעדכן.
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 1 יום על ידי nbym.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.52 שניות

Are you sure?

כן