ברוכים הבאים, אורח

כתיבה לשם פריקה
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: כתיבה לשם פריקה 169 צפיות

כתיבה לשם פריקה לפני 1 חודש, 1 שבוע #152822

איך שהו אני תמיד מגיע לנקודה הזו,אני כלכך רוצה להתקדם בחיים,לעשות משהו חדש עם עצמי כי אני באמת מרגיש שאני לא מממש את היעוד שלי ואת הכישורים שהקב"ה חנן אותי בהם אני רוצה ליצור לעשות דברים משמעותייים בחיי,פרוייקט שילהיב אותי שיתן לי דרייב בחיים. אני סקרן מטבעי ומתעניין בכל כך הרבה תחומים שזה גורם לי לא להתחיל כלום. ההרגשה שאני תקוע שאני לא עושה שום דבר ושאני לא יודע מה לעשות גורמים  אצלי לתיסכול שהולך וגובר עד שאני חוזר למקום שאותו אני יודע בוודאות שאני מתעניין בו, כן זה הפורנו זה נשים, כשאני שם אז אני כל כולי שם, שם אין לי הפרעות קשב וריכוז,שם אין לי עצלות,שם אין לי את ההתלבטות מה אני רוצה לראות שם אני פשוט עושה כל הריכוז שלי מופנה לשם כל כולי שקוע. אני יכל לגלוש שעות ואם אני מחפש משהו ספציפי אני יכל להיות כלכך יצירתי ועקשן בחיפוש  שאם  הייתי איש מודיעין ומפגין כזו יצירתיות וחשיבה מחוץ לקופסה  הייתי מצטיין נשיא או משהו.
תמיד רציתי לכתוב, נמשכתי לכתיבה ואף פעם לא התחלתי, ניסיתי כמה פעמים אבל העצלנות והדחיינות שלי פשוט השכיחו ממני את זה. תמיד רציתי לעזור לאנשים בהתמודדויות שלהם בחיים כי זה מביא לי הכי הרבה סיפוק בחיים, אבל הבנתי את זה בשלב קצת מאוחר יותר בחיי שללכת ללמוד עכשיו לימודים משמעותיים קצת יותר מאתגר. 
כמו הרבה מכורים גם לי קשה להתמקד במשהו אחד ספציפי. אני חושב על איך אני רוצה להיות ומה אני רוצה להשיג שאין לי את הסבלנות להתחיל בקטן, או להתחיל בכלל וזה משהו שאני צריך לעבוד עליו ללא ספק.
בתור התחלה אני מנצל כרגע את הפורום הזה לכתיבה, לקטיפת הצלחה קטנה בחיים,לענות בפוסטים לאנשים שזקוקים לתמיכה ועזרה. 
ברוך השם שמרתי על עוד יום נקי, למרות טריגרים שהיו פה ושם.
תודה לכל מי שקרא,
אשמח לשיתופים שלכם אם יש.

תגובה: כתיבה לשם פריקה לפני 1 חודש, 1 שבוע #152832

1. תעסוקה - כל עבודה או לימוד עם מטרה.
  2. להתמקד במחשבה על הצעדים הקטנים שאנחנו עושים.
  3. להבין את המטרה - המטרה היא לא שינוי גדול, כל שינוי הוא טוב ואפילו הכי קטן.
  4. והכי חשוב זה לזכור שתמיד יש עליות וירידות, בזמן עליה צריך לתעד כדי שתוכל לשאוב כוח בזמני ירידה.

תגובה: כתיבה לשם פריקה לפני 1 חודש #152845

חבר אהוב ויקר, 
מצוין שאתה משתתף בפורום ותורם מעצמך לאחרים!

לגבי הקשיי קשב וריכוז, הרבה מתמודדים עם פורנוגרפיה ואוננות מספרים שהם גם מתמודדים עם קשב וריכוז. שווה ללכת לקבל הדרכה מקצועית, טיפול מקצועי או טיפול תרופתי  ( או הכי טוב גם וגם וגם) וללמוד איך לחיות עם הפרעת הקשב והריכוז.

זה יעזור לך להיות פחות דחיין, יותר להתקדם, יותר להתמקד.

אתה מתאר קשיים שיש לבני אדם עם קשב וריכוז, ולכן הפתרונות הם כנראה פתרונות של קשב וריכוז.

תחשוב על זה?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: כתיבה לשם פריקה לפני 1 חודש #152857

אומנם אני לא מאובחן אבל כן מרגיש שיש לי בעיות קשב וריכוז ואני יודע שזה נחלתם של הרבה מכורים.
יכל להיות שבאמת הנפילות שלי זה תגובת שרשרת של בעיה עמוקה יותר של חוסר שביעות רצון עם איך שחיי מתנהלים שזה השפעה ישירה של בעיות קשב וריכוז. 
יש לך המלצות על טיפולים או מטפילם וכן גם תרופות למינהם?

תגובה: כתיבה לשם פריקה לפני 1 חודש #152878

הכי פשוט זה ללכת דרך רופא משפחה - ולהגיד לו שיש לך קשיי קשב וריכוז שאף פעם לא איבחנו אותך. ולבקש שהרופא יכוון אותך מה לעשות כדי להתקדם הלאה.
אנחנו לא ממליצים על מטפלים או תרופות, 
כן אני יכול להציע לך לחפש ספרים או הרצאות מקצועיות על קשב וריכוז, ולהתחיל לחקור את הנושא, לראות אם זה מדבר אליך ועוזר לך, ואז להמשיך במידה וזה כן עוזר לך.

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: כתיבה לשם פריקה לפני 3 שבועות, 5 ימים #152906

• nbym
  • דירוג זהב
היי אח,
אתה מתאר תהליך כל כך מוכר להרבה אנשים – הרצון לעשות, ליצור, להתקדם, אבל גם התחושה של תקיעות, של פיזור מחשבות, ושל מציאת מפלט במקום שהוא זמין, ברור ולא דורש התלבטות.

מה שאתה מתאר לגבי הקשב והריכוז הוא מעניין מאוד. כשאתה מתמודד עם משהו שמאתגר אותך או דורש בחירה בין הרבה אפשרויות, הקשב מתפזר והקושי לפעול גובר. אבל כשאתה נמצא במקום שמספק גירוי מיידי וחד-משמעי (כמו הצפייה), פתאום אין הפרעות, אין דחיינות – רק מיקוד מוחלט. זה תיאור מאוד מפורט. המוח שלך מחפש ריגוש ברור, מסגרת ברורה, ומענה מהיר. וזה לא אומר שאין לך יכולת להתמקד – להפך! זה אומר שאם תמצא את הדרך הנכונה לכוון את היכולות האלה למקומות שבאמת חשובים לך, תוכל לעשות דברים מדהימים.

העובדה שאתה מודע לזה היא כבר נקודת כוח גדולה. ואתה כבר עושה משהו אקטיבי – אתה כותב. אתה משתמש בפורום הזה כדי לתרגל התמדה, להרגיש שאתה עוזר לאחרים, שאתה מתקדם. זה בדיוק הדרך להתמודד עם דחיינות – להתחיל ממשהו קטן ולתת לזה לגדול.

אני מזמין אותך לחשוב על עוד דרכים שבהן תוכל לתעל את היכולות שלך – אולי להציב לעצמך אתגרי כתיבה קטנים, לחפש מסגרת שתיתן לך הכוונה ברורה, או אפילו ללמוד איך להשתמש באותה נחישות ויצירתיות שאתה מתאר כשאתה מחפש משהו בצפייה – לטובת משהו שאתה באמת רוצה לפתח.

כמו כן, אתה מעלה נקודה חשובה – הרבה פעמים התמכרות היא לא הבעיה עצמה אלא סימפטום של קושי עמוק יותר, כמו בעיות קשב וריכוז שגורמות לחוסר סיפוק ודחיינות. לפני שפונים לטיפול תרופתי, יש הרבה דרכים טבעיות לשפר את ניהול הקשב: פעילות גופנית, שיטות כמו מיינדפולנס, או אפילו מסגרת שתכניס לך יותר סדר.
תרופות הן אופציה רק אם כל השאר לא עובד, וכפי שהמליץ ניר עדיף לבדוק זאת עם איש מקצוע.

ובינתיים, הכי חשוב – תן לעצמך קרדיט. אתה שמרת על יום נקי נוסף ועל עוד רבים מאז. זה הישג משמעותי. לפעמים הדרך ארוכה ומאתגרת, אבל כל צעד קטן מחזק אותך לקראת השלב הבא.

נערך לאחרונה: לפני 3 שבועות, 5 ימים על ידי nbym.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.39 שניות

Are you sure?

כן