איך שהו אני תמיד מגיע לנקודה הזו,אני כלכך רוצה להתקדם בחיים,לעשות משהו חדש עם עצמי כי אני באמת מרגיש שאני לא מממש את היעוד שלי ואת הכישורים שהקב"ה חנן אותי בהם אני רוצה ליצור לעשות דברים משמעותייים בחיי,פרוייקט שילהיב אותי שיתן לי דרייב בחיים. אני סקרן מטבעי ומתעניין בכל כך הרבה תחומים שזה גורם לי לא להתחיל כלום. ההרגשה שאני תקוע שאני לא עושה שום דבר ושאני לא יודע מה לעשות גורמים אצלי לתיסכול שהולך וגובר עד שאני חוזר למקום שאותו אני יודע בוודאות שאני מתעניין בו, כן זה הפורנו זה נשים, כשאני שם אז אני כל כולי שם, שם אין לי הפרעות קשב וריכוז,שם אין לי עצלות,שם אין לי את ההתלבטות מה אני רוצה לראות שם אני פשוט עושה כל הריכוז שלי מופנה לשם כל כולי שקוע. אני יכל לגלוש שעות ואם אני מחפש משהו ספציפי אני יכל להיות כלכך יצירתי ועקשן בחיפוש שאם הייתי איש מודיעין ומפגין כזו יצירתיות וחשיבה מחוץ לקופסה הייתי מצטיין נשיא או משהו.
תמיד רציתי לכתוב, נמשכתי לכתיבה ואף פעם לא התחלתי, ניסיתי כמה פעמים אבל העצלנות והדחיינות שלי פשוט השכיחו ממני את זה. תמיד רציתי לעזור לאנשים בהתמודדויות שלהם בחיים כי זה מביא לי הכי הרבה סיפוק בחיים, אבל הבנתי את זה בשלב קצת מאוחר יותר בחיי שללכת ללמוד עכשיו לימודים משמעותיים קצת יותר מאתגר.
כמו הרבה מכורים גם לי קשה להתמקד במשהו אחד ספציפי. אני חושב על איך אני רוצה להיות ומה אני רוצה להשיג שאין לי את הסבלנות להתחיל בקטן, או להתחיל בכלל וזה משהו שאני צריך לעבוד עליו ללא ספק.
בתור התחלה אני מנצל כרגע את הפורום הזה לכתיבה, לקטיפת הצלחה קטנה בחיים,לענות בפוסטים לאנשים שזקוקים לתמיכה ועזרה.
ברוך השם שמרתי על עוד יום נקי, למרות טריגרים שהיו פה ושם.
תודה לכל מי שקרא,
אשמח לשיתופים שלכם אם יש.