ברוכים הבאים, אורח

למה אני אהבל
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: למה אני אהבל 63 צפיות

למה אני אהבל לפני 6 ימים, 6 שעות #156211

• אהבל
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • חבר חדש

למה בעצם לא? כל מה שאני עושה מעיד על כך כמאה עדים!
נוסע בכבישים, הולך ברחובות ומחפש ללא הרף. מחכה לימי חמסין לא גשומים בשביל לעבור בטעות ליד הבריכה. כל זה ועוד למטרה אחת בלבד. להנות מזיו הַשְּׁכֵנָה. 

אה, וגם, איך שכחתי קודם. יש חסימה מצויינת על הטלפון. אז מה אני עושה עכשיו אם לא לחפש אתר שהתפספס? או משהו שבטעות הוגדר כנקי ובטוח?

נערך לאחרונה: לפני 6 ימים, 6 שעות על ידי אהבל.

תגובה: למה אני אהבל לפני 6 ימים, 2 שעות #156216

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 896 ימים
  • דירוג פלטיניום

אתה לא אהבל אתה מכור זה עניין אחר לגמרי… שתפנים את זה כנראה שתתחיל להסתכל על עצמיך אחרת
אוהב אותך אחי בהצלחה

תגובה: למה אני אהבל לפני 6 ימים, 1 שעה #156217

• אהבל
  • חבר חדש

מחילה מכבוד תורתו הרמה שליט"א אבל:

1) אני מאוד לא רוצה לפגוע, אשתדל בעדינות. ומחילה מראש אם נכשלתי. לא זאת כוונתי. 

2) דומני כי כבודו חרג מכללי ההחלמה וכנראה גם מכללי אתרא קדישא הדין. אחד מכללי היסוד הינו שלעולם לא קובעים לאחר את מצבו. אני הייתי מנסח את זה בצורה יותר מכבדת ופחות שיפוטית וזאת מבלי לקבוע מסמרות מה מצב האדם מאחורי השאלה והכאב. משהו בסגנון "לא נראה לי שאתה אהבל. נראה יותר שיש לך משיכה לכיוון הזה. יש מושג שנקרא מכור וכדאי שתבדוק בכיוון הזה אם אתה עונה על ההגדרה"

3) אז זהו שכן. אני מכור עד עמקי נשמתי. כשהייתי בהכחשה והאמנתי שאני בריא לחלוטין ושכל מי ששולח אותי לטיפול בעצם מדבר על עצמו הייתי קורא עיתונים מהמילה הראשונה בעמוד הראשון עד המילה האחרונה בעמוד האחרון כולל כל הפרסומות בלי להבין שלושת רבעי מהחומר. ועוד דברים שהייתי עושה. אחרי טיפול מעמיק למדתי שיש מושג התמכרות ושאני במשפחה טובה. מה כל זה קשור לעסק? מי גילה את אוזנך שזה מה שקורה כאן? ואגב, בנושאים שהייתי מכור בלי לדעת השתחררתי מהם. גם בזה השתחררתי מהרוב. יש כברת דרך להשתחרר לחלוטין אבל זה כבר לא מה שהיה. ולפי מה שמתואר ב"בחן את עצמך" כנראה שזה ספציפית לא עונה על ההגדרה. כנראה שזה לא בא משם.

נערך לאחרונה: לפני 5 ימים, 23 שעות על ידי אהבל.

תגובה: למה אני אהבל לפני 3 ימים #156251

• mose
  • דירוג פלטיניום

סליחה אם פגעתי זאת ממש לא הייתה כוונתי… 
כוונתי כשראיתי את הכותרת שקראת לעצמך (אהבל) חשבתי שאתה כותב את זה מתוך כאב ומחשבה שאתה מישהו עם בעיה. אז רציתי רק לומר לך שזאת התמכרות שיש לך ואתה בן אדם סך הכל טוב.. 
תאני כתבתי לך מתחושות שהיו לי בעבר.. 

וכמובן שאני לו חורץ את גורלך אבל אני אשמח לשמוע האם אתה חושב שאתה מכור או שלא? 
ובמידה וכן זה יעזור לך להסתכל על עצמיך אחרת יותר בחמלה….
עכ״פ ממש אין לי כוונה לדבר באופן פוגע ואם כך הרגשת אז אני מבקש את סליחתך
אוהב וצריך משה

תגובה: למה אני אהבל לפני 1 יום, 23 שעות #156258

• אהבל
  • חבר חדש

ראשית כל אולי אני הוא זה שצריך לבקש סליחה. 

רציתי להוסיף את המילים שלא נפגעתי כלל אך ברגע האחרון נמנעתי.  

האם אני מכור? זה כבר שאלה אחרת.

אני יודע שעברתי המון בחיים שהביאו אותי לתחנה הזאת ואני עם הרבה פחות אצבע מאשימה כלפי עצמי והלקאה עצמית אבל מכאן ועד להגדיר עצמי ככזה או אחר הדרך ארוכה. מה גם שהיו לי תקופות של עליות וירידות 
לא יודע. ולא נחוץ לי לדעת. 
לפחות עכשיו 

תגובה: למה אני אהבל לפני 1 יום, 10 שעות #156259

• mose
  • דירוג פלטיניום

אההה
אוקי 
אצלי ההבנה של המקום שלי עזרה לי מאוד להתקדם. אני לא יודע ולא ממש הצלחתי להבין ממך מה המצב שלך, אבל אצלי ממש הרגשתי שידיעת המחלה היא חצי תרופה ומשם הצלחתי להתקדם יותר. 
עכ״פ שיהיה הצלחה בדרך אחי היקר

תגובה: למה אני אהבל לפני 5 שעות, 39 דקות #156271

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 57 ימים
  • דירוג כסף

היי אני מתערב ברשותכם
מכיר מקרוב את המקום של לחכות לימים חמים ולהנות מצל ה...(איזה פלפל שאתה, לדעתי זה מטרגר כאן אנשים אז צריך להזהר..), בנערותי הייתי לוקח אופניים לטיילת בתל אביב כל בין בזמנים (או כשעפתי הבייתה...) על בסיס יומיומי, ומטייל שם שעות וצופה לכיוון החופים ר"ל..... לאחר מכן הייתי משחרר בפינה נסתרת, ועשיתי עוד הרבה דברים מעין זה....
אז לא יודע מה הנך חושב על עצמך (ואם אינך יודע, אז תברר עם עצמך כי זה מאד מאד חשוב בשביל לצאת מזה), אבל אני מכור, וברגע שהפנמתי את זה הוקל לי הרבה יותר, אני לא אהבל, אני לא פושע, אני לא סוטה, אני מכור..... זהו.....

ואין לי ספק שאחרי מה שספרת על עברך אתה חייב כדבר ראשון טיפול רגשי מקצועי להשתחרר מכל הטראומות הזוועתיות האלה, ויכול להיות שלאחר מכן הבעיה שלך תלך ותעלם.... (אני ספציפית דברתי עם אדם שזה מה שקרה)

מאחל לך את כל הטוב שבעולם
מחבקים אותך וצועדים איתך ביחד לעבר החופש....

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.32 שניות

Are you sure?

כן