ברוכים הבאים, אורח

למה אני אהבל
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: למה אני אהבל 16 צפיות

למה אני אהבל לפני 1 יום, 22 שעות #156211

• אהבל
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

למה בעצם לא? כל מה שאני עושה מעיד על כך כמאה עדים!
נוסע בכבישים, הולך ברחובות ומחפש ללא הרף. מחכה לימי חמסין לא גשומים בשביל לעבור בטעות ליד הבריכה. כל זה ועוד למטרה אחת בלבד. להנות מזיו הַשְּׁכֵנָה. 

אה, וגם, איך שכחתי קודם. יש חסימה מצויינת על הטלפון. אז מה אני עושה עכשיו אם לא לחפש אתר שהתפספס? או משהו שבטעות הוגדר כנקי ובטוח?

נערך לאחרונה: לפני 1 יום, 22 שעות על ידי אהבל.

תגובה: למה אני אהבל לפני 1 יום, 18 שעות #156216

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 890 ימים
  • דירוג פלטיניום

אתה לא אהבל אתה מכור זה עניין אחר לגמרי… שתפנים את זה כנראה שתתחיל להסתכל על עצמיך אחרת
אוהב אותך אחי בהצלחה

תגובה: למה אני אהבל לפני 1 יום, 17 שעות #156217

• אהבל
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

מחילה מכבוד תורתו הרמה שליט"א אבל:

1) אני מאוד לא רוצה לפגוע, אשתדל בעדינות. ומחילה מראש אם נכשלתי. לא זאת כוונתי. 

2) דומני כי כבודו חרג מכללי ההחלמה וכנראה גם מכללי אתרא קדישא הדין. אחד מכללי היסוד הינו שלעולם לא קובעים לאחר את מצבו. אני הייתי מנסח את זה בצורה יותר מכבדת ופחות שיפוטית וזאת מבלי לקבוע מסמרות מה מצב האדם מאחורי השאלה והכאב. משהו בסגנון "לא נראה לי שאתה אהבל. נראה יותר שיש לך משיכה לכיוון הזה. יש מושג שנקרא מכור וכדאי שתבדוק בכיוון הזה אם אתה עונה על ההגדרה"

3) אז זהו שכן. אני מכור עד עמקי נשמתי. כשהייתי בהכחשה והאמנתי שאני בריא לחלוטין ושכל מי ששולח אותי לטיפול בעצם מדבר על עצמו הייתי קורא עיתונים מהמילה הראשונה בעמוד הראשון עד המילה האחרונה בעמוד האחרון כולל כל הפרסומות בלי להבין שלושת רבעי מהחומר. ועוד דברים שהייתי עושה. אחרי טיפול מעמיק למדתי שיש מושג התמכרות ושאני במשפחה טובה. מה כל זה קשור לעסק? מי גילה את אוזנך שזה מה שקורה כאן? ואגב, בנושאים שהייתי מכור בלי לדעת השתחררתי מהם. גם בזה השתחררתי מהרוב. יש כברת דרך להשתחרר לחלוטין אבל זה כבר לא מה שהיה. ולפי מה שמתואר ב"בחן את עצמך" כנראה שזה ספציפית לא עונה על ההגדרה. כנראה שזה לא בא משם.

נערך לאחרונה: לפני 1 יום, 15 שעות על ידי אהבל.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.29 שניות

Are you sure?

כן