את ההיסטוריה שלי אתה בוודאי יודע.
איך שמגיל צעיר ביותר (4/5) הייתי נמשך לראות בנות, ובעיקר לא צנועות. אתה יודע גם איך לאט לאט עם השנים המצב הדרדר, והתחלתי עם האוננות, פורנו, מגעים מיניים, וכו' וכו'
את כל זה אתה יודע שאני כבר 15 שנה שקוע בזבל הזה, אמנם היו קצת עליות, התחזקתי, וכו' אבל בשורה התחתונה הייתי נופל כל פעם, עד שנכנסתי לייאוש עמוק בשנתיים האחרונות והבנתי שאין לי סיכוי לצאת מזה, מצד אחד הרגשתי פושע גדול שעושה את העבירות הכי חמורות שיש, ואפי' מדי פעם היו עולים לי הרהורי תשובה, אבל כל זה הוביל אותי לדיכאון קשה שממנו היה קשה לצאת.
היסטוריה ארוכה יש לי, של נפילות, נסיונות לחזור לעצמי, ושוב נפילות, הרגשה רעה, הרגשה רעה מאד!, יאוש טוטאלי, ושוב פעם נסיון לעלות, אבל כל זה ללא הועיל!
רבונו של עולם, את כל זה אתה יודע טוב מאד, לא רק מתי נפלתי ומתי הצלחתי להתגבר(מתי זה היה באמת?...) אלא גם את כל ההרגשות שלי שהיו לי מזה, את ה-כ-ל אתה יודע!!
לפני 3 וחצי חודשים נכנסתי לראשונה לשמור עיניך, וכאן התגלה לי עולם חדש, פתאום אני מגלה שאני לא לבד! יש לי עוד חברים שסובלים מאותה בעיה בדיוק כמו שלי. הרגשתי ממש מים מרווים לנפש צמאה - צמאה מאד, במיוחד שהייתי אז אחרי נפילה קשה שבאה לאחר הרבה מלחמות.
ה'בום' הראשון!
שלחתי מייל ל'שמור עיניך' מייל שכל כולו אמר י-א-ו-ש! אני על סף תהום ואין לי סיכוי בכלל לצאת מזה, מה אני עושה?
קיבלתי מייל בחזרה להתחיל עם שבועות, ואכן נשבעתי בשם של הקב"ה שלא אוציא זרע לבטלה ולא אסתכל בחומרים מיניים אסורים במשך שבוע ימים, ואם חלילה זה יקרה אתן 200 דולר לצדקה (אני בחור ישיבה שאין לו יותר מדי כסף).
הרגשתי בעננים, הנה הגעתי אל המנוחה ואל הנחלה.
ואז הגיע ה'בום' הראשון!
לאחר 6 ימים שהחזקתי מעמד, נפלתי! הרגשתי רע מאד! חשבתי שהנה הנה סופסוף לאחר 15 שנות בלגאן הגעתי אל המקום הטוב בשבילי וגם כאן נפלתי! נתתי 200 דולר לצדקה עם הרגשה רעה מאד.
ה'בום' השני
לאחר הנפילה הזאת הייתי בטוח שעכשיו אחרי שבאמת אין לי כסף, הפעם זה יעבוד. נשבעתי שוב בשמו של הקב"ה לעוד שבוע, ובאמת הרגשתי טוב עם עצמי, אבל שוב, עוד 'בום' רציני! עוד 200 דולר שאין לי הלכו לצדקה.
לא ידעתי את נפשי!!
ה'בום' השלישי
מה עושים עכשיו, לאחר התייעצות עם זלמן (סוד הכניעה) החלטנו שאני נכנס ל12 הצעדים.
נכנסתי לזה, שמעתי חברים משתפים, היה נחמד מאד, אבל כאן הנפילה הגיעה הרבה יותר מהר, אוי רבונו של עולם, איזה גל חזק זה היה, נפלתי, והייתי לקראת נפילה חדשה וברוב ייאושי אני מרים טלפון לזלמן ואומר לו בכנות מלאה: נפלתי ואני בדרך לעוד נפילה, לא חשוב כ"כ מה דיברנו, אבל אז הפנמתי שאני חייב להכנס ברצינות לתכנית, אין מה לעשות!! או התכנית ב100% או שאני מת!! אין באמצע!
רבונו של עולם, אבא יקר ואהוב, עד כאן אתה מכיר בוודאי הרבה סיפורים כאלו, שהאנשים בסופו של דבר הגיעו לשפיות.
אבל אצלי ה'בומים' לא הפסיקו!
היה לי תקופת שיא של 32(!!) ימים נקיים, שהרבה שנים לא טעמתי כ"כ ימים נקיים ומאושרים, אני מודה לך עליהם בכל ליבי.
אבל גם אז הגיע הבום, ונפלתי חזק מאד.
הייתי אובד עצות, אבל ביחד עם הספונסר והחיזוק מהחברים בקבוצה אספתי את השברים וניסיתי לאחות אותם, עברו 15 ימים נקיים, 15 ימים של תפילות בקשות, ובעיקר כניעה מוחלטת אליך רבונו של עולם. ביום ה-15 הגיע גל חזק, התקשרתי לספונסר, דיברנו קצת, נכנעתי עוד, ירדתי על הבירכיים, ועזרת לי שלא נפלתי.
אבל התאווה חיכתה לי בסבלנות בצד עד שהגיע אתמול בלילה, וכאן כבר שום דבר לא עזר!
הגיע גל חזק שישבתי מול המחשב, התחלתי קצת לפתוח דברים, אבל שראיתי לאן זה הולך ברחתי, פשוט ברחתי מהמחשב. אבל התאווה המשיכה ביתר חוזק. התחלתי במסע הכניעה, אבל שום דבר לא עזר, הלב פשוט 'בוער' אוי רבונו של עולם כמה שהוא בוער!!
שלחתי הודעה לספונסר, ועוד הודעה, ההודעה השלישית הייתה 'נפלתי'... :'( :'( :'(
רבונו של עולם, אני מאמין בכל ליבי שכל מה שאתה עושה אין שום מקרה, ולא קורה שום דבר לבטלה.
אבל הלב שלי פצוע, הוא שותת דם, לא מבין למה זה קורה לי??
לאחר כ"כ הרבה שנים של מלחמות הפנמתי והבנתי שאני מכור, הבנתי שאין לי שום סיכוי מול עצמי(אין מה להבין, אני מרגיש את זה כל הזמן) אבל אבא אהוב, מה יהיה הסוף??
עכשיו למשל אני רוצה ליפול, אני מתגעגע לימים ההם לפנטזיות, למעשים, וכו' הלב שלי רוצה להמשיך עם זה.
סליחה, מה פתאום, אני לא רוצה את זה!!! אני לא רוצה להיות שוב פעם סמרטוט בלי טעם בחיים.
זה לא טעות.. את שני השורות האלו אותו בנאדם כתב, רבונו של עולם איזה קונפליקט...
לסיום, אבא יקר, אין לי שום דבר בחיים חוץ ממך, אנא ממך תן לי שקט, קח ממני את התאווה לשעתיים הקרובות עד שאלך לישון ואקום ליום חדש, את השעתיים הללו אני מתחנן לפניך תן לי אותם נקיות ושפויות וככה אסגור את היום הראשון הנקי שלי בספירה השלישית.
תודה לך על הכל, תודה. תודה על ה44 ימים הנקיים. אקווה שבכוחך 2 הנפילות שהיו לי ב44 ימים הנקיים הללו יהיו ירידה לצורך עליה, עליה למעמד ומצב אחר לגמרי.
חותם בכאב, 'דבוק בה''- מכור לתאווה!!
נ.ב. לקוראי הפוסט הזה, בדרך כלל אני עובר על מה שכתבתי לפני השליחה לבדוק טעויות או דברים לא רלוונטים וכדו' אבל כאן אני יודע שאם אקרא מה שכתבתי אני לא יעשה בחיים 'שליחה' לכן במחילתכם אני לא עובר על זה ועושה 'שלח'. סליחה.