אוהבים אותך סיפו. אני מזדהה עם הכאב, נפלתי באלול האחרון, והחלטתי סופית זהו! תוך כמה שעות נפלתי שוב.
הרגשתי בזוי, איבדתי בעצמי את האמון. זה היה נורא. ושוב החלטתי שלא עוד... ושוב היה עוד. זה נהיה יותר ויותר חריף עד שהתחרפנתי...
וכאן הגיע אלי המסר,
ברשותך אצטט פוסט שקראתי היום.
מה צעדים, איזה צעדים, אני לא מסוגל להתמודד נגד התאוה, כל פעם שאני נתקף, אני יודע, אבל באמת יודע, שזה נגמר באוננות. ככה הייתי כל השנים ושום דבר לא עזר לי, אני לא יכול, אני אומר לך, "לא יכול", אולי כל עוד שאני בסדר ואני לא חושב על תאוה, אז - אני יכול לעבוד על תוכניות ולצעוד בצעדים שלך, אבל ברגע שאני נתקף, חבל לך על הזמן, אין על מה לדבר, בטוח שזה נגמר באוננות. ותידע לך שזה שאני מתקשר אליך, זה רק כי אני לא רוצה להרגיש אשם שלא עשיתי כלום... ככה אמר לי החבר שאני מכיר אותו מSA, הוא מתנשם עמוק ומחכה מה יש לי להגיד.
"יפה מאוד" אמרתי לו, עכשיו תתקדם לצעד השני, את "צעד הראשון" עשית מעולה.
שמואל מארה"ב
עם תוספת חמודה לסיום,
תרשה לי לגלות לכולם מה שגילית לי בטלפון.
הוא המשיך להגיד לך: "מה צעדים אפה צעדים! זה לא בשבילי! אני לא מסוגל!" ותגובתך? יופי! חידדת את הצעד הראשון!
אני לא בא לומר לך מה להרגיש ואיך לפרש את ההרגשות הללו.
אבל על עצמי חויתי שחוסר האונים הזה, להרים ידים ולהכנע במלחמה, הוא הצעד הראשון שגורם לי לפנות סוף סוף ולבקש עזרה מהכח העליון.
אבא אוהב אותנו. אולי הוא ניתק עלינו את הטלפון כדי שנבוא אליו, ונפגש פנים אל פנים?
אוהב
הושיעה נא