שלום לך באלור, ושנה נפלאה!
דברי הם הוספה לכל אשר כתבו לפני.
דבריך הזכירו לי מאוד את עצמי, דבריך ממש מובנים לי ואני מזדהה מאוד, אספר לך מה אני עשיתי, מקווה שאולי זה יעזור, ואם לא אז יצא שכרי שכתבתי ועשיתי את שיכולתי...
אני זוכר תמיד שגם כאשר רציתי להפסיק וליפול עדיין הייתה לי את התחושה הזו שאתה מתאר שכל הזמן אני עוד רוצה לחזור ליפול, לעשות את זה שוב, למרות שבפועל כפי שאמרתי רציתי להפסיק(איזשהו פיצול אישיות כזה..) עד כדי כך שהייתה תקופה שבה לא נפלתי אבל הייתי מאוד שמח אם הייתי הולך לישון ובלילה בלי הודעה מוקדמת היה יוצא לי... זה היה תחושה נפלאה(באמת) של מצד אחד לא ליפול, מצד שני להתענג! ממש קיבלתי את זה בצורה טובה....
אני מאמין שבכך בעצם תארתי לך את מה שכתבת בסעיף השלישי שלך.
עכשיו אתייחס להכול יחד:
שוב דברים אלו הם מה שאני עשיתי, לגבי הרהורי עבירה, צריך להשתדל לגרום לכך שיהיה לך תמיד על מה לחשוב, שתהיה עסוק במחשבתך בדברים אחרים, אתן דוגמא- בעבודה- אתה תמיד עסוק במה צריך לעבוד... וכדו', הבעיה היא יותר בזמנים בפנויים, אז מה שאני השתדלתי זה לפני שאני יודע שיש לי זמנים פנויים(ובדר"כ אדם יודע מתי יש לו אותם) אז פשוט חשבתי לפני על אלו דברים אפשר לחשוב כדי לא לסטות למחוזות התאווה.. כמו שלפני שאני הולך לישון אני אומר קריאת שמע ומשתדל לחשוב על דברים חיוביים (כדי שלא יקרה לי מקרה לילה) כך אותו דבר במהלך היום, ברגע שתפנה את מחשבותיך למקומות טובים ממילא לא תחשוב על הרהורי עבירה...
לגבי ה"משחק" אני חושב שזה ממש אותו סעיף כמו השלישי ועל כך יש לי לומר- אל תשחק, זה מסוכן, כל הסעיפים שכתבת רק מראים שה140 יום שלך היו אך לא באמת, כך לא תוכל להמשיך ל"שרוד" מה שאתה עושה כאן זה לעשות שריר, (עד עכשיו כל דברי היו גם בלי קשר לתוכנית וכאן אני מכניס את הפן שלדעתי התוכנית מכניסה) אתה צריך לדעת לשחרר, לא לשלוט, לתת לאלוקים לעשות הכול, אני יודע זה לא מובן מה שאני כותב, אבל תקרא קצת את הפוסטים בפורום על הצעד הראשון שני שלישי ותבין, כל הסעיפים שלך שאתה מתאר ישאירו אותך עדיין בתאווה, אתה לא "תגמל" כלל כך, צריך להגיע למקום בו אתה אומר, איני רוצה את זה יותר באמת!, ולהגיע למקום הזה צריך לעמול קשה, לשבת ולהבין למה איני רוצה, אולי לעשות טבלה של מדוע להפסיק ומדוע לא, כמו הטבלה שעושה אדם בצעד הרביעי שלו, כך גם בהתחלה לעשות טבלה למה להפסיק, להיות אמיתי.
יש לי עוד רבות לומר, כרגע די,
אם אתה רוצה שלא יהיו לך נפילות בעתיד הצטרף לאט לאט לתוכנית ותזכה לדרך חיים חדשה ונפלאה.
אין גמילה מהתאווה, יש לקיחת למקום הנכון והאמיתי שלה.