שלום לכל החברים היקרים!
המון זמן לא יצא לי לכתוב כאן מכל מיני סיבות ואני מניח שלא אהיה כאן גם באופן קבוע כמו שהייתי פעם. חלק מזה נותן לי שמחה והמון זמן כי אני כמעט כבר לא משתמש במחשב,לא סרטים,לא משחקים,לא סתם גלישה משועממת באינטרנט, וב"ה נכון להיום ורק להיום גם 62 יום בלי פורנוגרפיה. הצד השני זה שאין לי מה לעשדות בזמן הפנוי...התרגלתי לשרוף אותו...בע"ה אני מקווה ללמוד לנצל אותו נכון.
אני רוצה לשתף אתכם בפחדים שיש לי כבר כמה חודשים ,ואולי מאז שאני בתוכנית הם נמצאים אצלי איפשהו בראש ולא נותנים לי מנוחה. אני מפחד מדייטים(או פגישות למי שמעדיף). זה לא מה שמונע ממני להתחיל לצאת,אבל זה משתק אותי כל פעם שאני חושב על זה. הפחד הזה בנוי מכמה פחדים. :1. אני פוחד שאף אחת לא תרצה אותי. ז"א למה שמישהי באמת תרצה להתחתן עם סקסואליסט? רוב הנשים לא יצאו עם בחור שמעשן,עם בחור סקסואליסט...לא מאמין שתהיה אחת כזאת. ואולי יהיו איזה כמה...אבל מה הסיכוי שלי ליפול על אחת כזאת? אולי יש איזה שתיים כאלה...ובטח גם אצלן הדרישות כל כך נמוכות כי הם בעצמן כבר מיואשות וזה אומר גם משהו עליהם. לסיכום:אני מפחד להישאר לבד,ולא להקים אף פעם משפחה
2. פחד שני, איך אני מספר לה את זה? נגיד ואני יוצא עם מישהי? איך אני אמור לספר את זה ככה שהיא תשאר ולא תברח על מקומה?
3. פחד שלישי : מה אעשה אם היא תרצה להתיעץ עם ההורים שלה?או הרב שלה?
את הפחדים האלה כתבתי כמה פעמים (אצלי),וגם עשיתי עליהם סוג של צעד ארבע . ז"א על מה יושבים הפחדים האלה. שיתפתי בהם חברים שלי ואת הספונסר ,ואת אלוקים וביקשתי ממנו שישחרר אותי מהם.
אבל כל זה לא עוזר לי,ואני עדיין נורא מפחד מזה וזה משתק אותי. יותר מזה- אני חושב שהפחדים יושבים על עובדות אמיתיות ולא מוגזמות, וזה מפחיד אותי עוד יותר.
אשמח לשמוע אם למישהו יש התמודדות דומה ומה עזר לו, או אם יש מישהו שהתחתן תוך כדי התוכנית שהוא סיפר לאשתו על התוכנית לפני החתונה אני גם אשמח לשמוע.
תודה