היי חבר'ה מה קורה ?
אני הרבה מאוד זמן לא הייתי פה אחרי נקיון של כמעט שנה (די מכובד לדעתי) אולי אני יחזור להיות פה. במקום לגלוש סתם, אני אבזבז את הזמן שלי פה...
משוטטות בפורומים אני כל הזמן רואה פה אנשים שמדברים על הספונסר שלהם כאילו הוא אלוקים. אני רואה את זה כאילו הוא אולי מי שעבר קצת יותר ממני אבל בחיית זה כבר עובר את הגבולות "כל מה שהוא אומר קדוש" "צריך להיכנע בפני הספונסר" (לא בדיוק במילים האלה אבל זה הרוח שלהם) פעם היה יותר בזמן הגמרא מעשה רב היום אין דבר כזה ואם רואים רב שעושה מעשים לא נכונים על פי ההלכה צריך להעיר לו כי גם הם לפעמים טועים... אלוקים נתן לי שכל להוביל גם את עצמי ובסופו של דבר זה החיים שלנו זה המשחק שלנו אם הספונסר טעה במה שהוא ונתן לנו עצה לא טובה בשמיים יגידו "אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש"... המשפט שצריך להיכנס טוב טוב לראש הוא אנחנו אחראים לעצמנו ...
שנית אני מרגיש שכאילו פה כולם כנועים ונפולים עצובים ומיואשים רק "תן לי לעבור את הדקה הקרובה" כאילו מחכים למות.
דיי כבר עם הדבר הזה די עם היאוש הזה זה מה שיצר הרע מחפש...
אם יד על הלב אני לא יודע כמה עולם הבא יש לי אם בכלל ואני לא בא לחפש דברי תנחומים פה אני גם לא יודע איזה יסוריים יבואו עלי והאם אני אצליח להשיג משהו בחיים שלי או שכל הזמן יהיה לי רק רע בעולם וכאב לב אבל זה נגרם בעוונותי או בעוונות הגילגול הקודם שלי (אלוקים יודע) אבל די מספיק אני מבין שככה זה עובד זה המשוואה מאוד מעציב אותי החיים ה"וורודים" האלה אני לא אשקר ואני לא רוצה את זה אבל די אנחנו לא עשויים מסוכר יאלה תחיו קצת יש אנשים בחוץ שעושים מעשים יותר גרועים מאיתו והם שמחים ומאושרים וטוב להם בחיים
למה שאני לא ישמע פה דברים טובים דברי עידוד: "חבר'ה נפלו יאללה בקטנה מה עושים מפה? איך משתפרים? תגידו אתם חושבים שחברה גדולה שהפסידה מליון דולר היא יושבת ובוכה כל היום והרוחות שלה זה רוחות של עצבות לאאא.
זה רוחות של מלחמה זה רוחות של עשייה הן מביאות מישהו שיעזור להן להבין איך הם נפלו? איך לא לפול פעם הבאה? איך לתקן את המעוות הם הולכים לסדנאות כידי לחזק את עצמם ולהפסיק לבכות על החלב שנשפך ולצפות גם לעונשים בעיקבות זאת.... כי ככה זה גברים אנחנו אנשים שמתגברים על המכשולים ועל הבעיות ומוצאים דרכים יצירתיות לפתור ולתקן אותם בוכים כידי להוריד את עירפול החושים שיש לנו ומשם מזנקים בעליה
שאני חושב על זה זה יותר הייתה שיחת עידוד בשבילי מאשר ביקורת (מה שהיא לא הייתה מלכתחילה)
ולסיום יהיה רצון שיתקיים בנו הפסוק "7 יפול צדיק וקם" רק 7 פעמים (מקסימום)נפול ומאז יהיה רק עליה

ואל תשכחו לחייך