Kobi היקר, אני מבין ללבך ומכיר מקרוב את המקום שאתה נמצא בו. בבקשה תן לי לנסות לעזור, זה יעשה לי טוב...
אני אספר קצת על התחושות שלי (אני נקי יום וחצי...) ומי יודע, אולי תיקח מזה גם לעצמך, והיה זה שכרי.
הימים הראשונים אצלי הם הכי קשים, בפרט שלושת הימים הראשונים, אח"כ השבוע הראשון ואח"כ החודש (יותר מזה אני עדיין לא מכיר

)
יש לזה כמה סיבות לדעתי: ראשית, הטעם של הנפילה האחרונה עדיין בפה. רק לפני יום מימשת בצורה מסוימת את כל הפנטזיות שרק עלו במוחך, ויש גם עוד כמה שצצות מדי פעם. הזיכרון של ההנאה שחשת באותו זמן והידיעה שהנה, אתה יכול לממש שוב פנטזיות אחרות וחדשות, כל אלו מקשה מאד על ההתגברות הראשונה הזו.
בנוסף, קצת איבדנו תקווה.
היינו במקום כל כך גבוה ועכשיו אנחנו בחזרה במשבצת הראשונה.
אנחנו צריכים תקווה. משהו חדש ומעודד להאחז בו.
חוץ מזה, ישנה גם התחושה שכל מה שהאמנו שיחזיק אותנו לפני נפילה לא צלח, ועכשיו אין לנו פתרון אחר.
ולסיום - גופנית. אחרי שהגוף קיבל את זה אתמול הוא רוצה את זה גם היום ואפילו אחרי כמה שעות. מה שלא היה קורה אם היינו נקיים חודש שאז הגוף רוצה את זה בתדירות נמוכה יותר.
מה תכל'ס? לא אני האיש לתת עצות. (אני גם לא דוגמה מספיק טובה

)
רק אוכל לספר מה אני עושה. אני שואב לעצמי תקווה ממעשים חדשים שאני מנסה לראשונה. מעשים שלא עשיתי קודם על מנת שלא ליפול.
זה מחזק אותי. נותן לי תחושה שפעם הבאה לא אפול כמו שנפלתי עכשיו.
אצל אחרים זה להתעודד מחבר או ספונסר וכדומה, כל אחד ומה שעושה לו טוב (גם שוקולד שמעתי שעוזר..)
חוץ מזה, אני משתדל להזכיר לעצמי שרק עמידה מול התאווה עצמה והתגברות עליה - היא שתמנע ממנה לבוא שוב ורק כך אתקדם. שום דבר אחר לא יוציא את זה ממני, והימים הראשונים הם
הכרחיים בהתמודדות שלי ובהחלמה המלאה שלי.
בנוסף, אני יודע שכל השאיפות הגבוהות שלי לא יתמלאו אם אני אמשיך במצבי הנוכחי, חבל לי לוותר בשביל זה על כל השאיפות הבאמת חשובות שסימנתי לעצמי, והפוטנציאל הגלום בי.
גם פעילות גופנית עוזרת לי מידי פעם.
זהו.
עד כאן חפירותי והשתלטותי על השרשור הטהור הזה.
מקווה שהועלתי ולא ההפך
בהצלחה