כבר כמה חודשים מאז שהגעתי למקום הנפלא הזה שבו הכרתי (וירטואלית) אנשים נפלאים עם כנות מעוררת הערכה ועם התמודדויות מרגשות (אולי קצת מצחיק לאפיין את ההחלמה מהתאווה בתור משהו מרגש, אבל אותי זה ממש מרגש..).

בשבועות האחרונים נכנסתי למעגל שבו כבר כמעט התרגלתי לנקיות (דבר שאני פוחד ממנו מאוד) וראיתי רשימה של פחדים שאחד החברים פה כתב, גם אני אשמח לשתף קצת.
אני פוחד שאחזור לתאווה, הסיבה שבגללה אני פוחד היא כי גיליתי שאני ממש רוצה את התאווה בלי גבולות ועכשיו! גם אחרי תקופה של 79 יום (בחסד ה'), עדיין כשאני רואה בטעות בחורה יפה, אני עדיין רוצה מאוד להמשיך ולהסתכל, אמנם לא תאווה שגורמת לי לבכות מרוב תאווה כמו פעם, אבל עדיין יש בעירה פנימית.
אני פוחד מחוסר יכולת שלי להיות מושלם, אני מת שיהיו לי חיים מלאי משמעות, עשיית טוב, התעלות, כרגע דווקא ב"ה ממש התקדמתי בחודשים האחרונים ומצבי ב"ה השתפר, אבל אני פוחד שההתקדמות תפסיק, פוחד שהרצון להתקדם ידעך.
פוחד לשכוח כמה שהתאווה חזקה ממני ואיך שרק הקב"ה יכול להשאיר אותי נקי. פוחד שלא מסרתי את התאווה באמת לאלוקים.
אשמח להעביר לכל החברים פה תודה גדולה ואהבה וההערכה גדולים מאוד!
אני פשוט ממש מאוהב בכנות ובאיכות של האנשים פה. אנשים נדירים שמתמודדים בגבורה נוראה עם כוחות החיים החזקים ביותר אוהבים אחד את השני, זה פשוט מדהים.
כרגע אני לא יודע אם אני צריך להצטרף לקבוצות, נדרתי שבפעם הראשונה שאפול באוננות בכוונה, ישר אתן סכום לצדקה ויותר חשוב, אעשה את הצעד שאני כרגע הכי מפחד ממנו, להתקשר לאחד החברים פה ולהזדהות.
אשמח לדעתכם