שלום.
אין לי הרבה מה להוסיף על דברי המגיבים.
בשל העובדה שהפנטזיה שלי מתחלפת כל הזמן - כל פעם משהו אחר מרגיש לי שאם 'אמצא' אותו או אבלע בו, אגיע אל 'האיחוי-איחוד-שלווה-ריגוש' המיוחל, אני הולך ומפנים שלוותר כאן פירושו להבין שמה שאני מחפש אינו בתאווה אלא במקום אחר. לכן, לפעמים כשאני מספיק מחובר, אני מתפלל 'אבא, תן לי למצוא בך את מה שאני מחפש שם'.
הניתוק הזה בין 'מה שאני באמת מחפש' לבין הפנטסיה עצמה, מאפשר את השחרור.
לפעמים תפילה ביני לבין עצמי לא מצליחה לנתק את ביניהם, וכעבור מספר רגעים של שפיות, אני שוב מרגיש כיצד זה קורץ, ואזכאשר אני מצליח לא סתם 'לסטור' לעצמי סטירה מוחית ולהגיד '/די' (שיטה שעובדת לטווח הקצר - קרי: כמה דקות,) אבל ממש לא לטווח הארוך (קרי: יותר מכמה דקות), אני מתקשר לחבר ומפרט - וההוצאה החוצה מוציאה את האוויר, והופכת לחיצוני את מה שקודם לכן שילב בין 'רגשות פנימיים - איחוד-שלווה-ריגוש-חום-היבלעות-עניין-סקרנות', להתנהגות מסויימת - לראות את הסרטון הזה והזה, עם הסבון הזה והזה, באוזניות האלה והאלה/במסך הזה והזה, או התמונה/גירוי הזה והזה וכולי. ההוצאה החוצה מגחיכה את הקישור הזה, ומאפשרת לי לפנות לאלוהים.
כמובן, שגם כאן, למרות שיש בתהליך הזה בחינת 'דיינו' - דיי בשחרור הזה, אני לא אשתחרר לחלוטין אם לא אצליח לפנות לאלוהים.
איני יכול לומר שאני 'מומחה' לשני השלבים האחרונים במובן הזה שאני עושה אותם תמיד. אבל אני יודע באופן מוחשי דבר אחד- כשאני לא עושה אותם - אני 'חוטף' מעידה, חיפוש פורנו או צפייה במעטפת של הריגוש, המלווה בפחד גובר והולך ממה שהולך לקרות. נכון, לפעמים הפחד מנצח. אבל לחיות עם הפחד הזה באופן מתמשך - אני לא מאחל לאף אחד, זה ממש בחינת 'כף הקלע'.
מתפלל להיות נכון לעשות את הטלפון בזמן, ולאחריו לפנות לאלוהים.
נתן במתנה