אוהההה ,תודה לכולם,ובמיוחד לאהבת חסד,מה שכתבת בסוגרים בדיוק אבל בדיוק עבר לי בראש,אשתדל להגיב:
אז ככה ,איני יודע אם זה יעזור לי להגיע עד כיפור אבל זה עזר לי להתחיל אתמול שוב פעם ולא להמתין,בתקווה שיהיו עוד שיצטרפו ולא יחכו,ולכן נכתב הפוסט,
טוטי היקר אבקש ממך מחילה,מכור זה לא אומר אחד שאף פעם לא מתחיל ואין לו שאיפות ,אני מכור ויש לי שאיפות ואני רוצה להיות יותר טוב ,אבל אני מכור,וכבר היום רציתי לשבור את הרצף שכמעט לא התחלתי,אבל כמו שאמרתי זה נותן לי סיבה להתחיל היום,ולא לספר את כל הסיפורים האלה שרק אחכה לראות את ה... וה.... ואתחיל ,ואז שוב ושוב ,ופתאום עבר לו עוד שבוע ועוד... וזה גם התשובה לך אבי היקר בשביל להתמקד היום ולא לחכות למחר הייתי צריך תמריץ,ומכיוון שחשבתי שיש אולי עוד אחד שזה יעזור לו העליתי את הדברים,
ואולי הוסיף, אע"ג שקצת קשה לי עדיין להיחשף בפורום,התחלתי את התוכנית לפני כמה חודשים ונפלתי הרבה באותם חודשים
אבל גם הצלחתי הרבה פעמים לשמור עצמי,דברים שפעם לא היו בחשבון,וזה כן מעודד,ואגב במדריך זה גם מופיע לנסות קודם לשמור מספר ימים מסויים ולאט לאט להגדיל,אז אולי עכשיו אצליח לשמור 15 יום או יותר והיה זה שכרי,
נקודה אחרונה ,90 יום זה כן מטרה,ובודדים יגידו(ככה אני חושב ...לא חייבים להסכים איתי כפי שנוכחתי...
)שזה לא עושה להם רצון להגיע ל90 יום וכו' וזה גם הרעיון של המדליות,אדם צריך שאיפה ורצון להגיע למשהו,ולכבוש אותו,
יוווו זה היה ארוך ,ולא תיכננתי ככה ,אבל הרגשתי צורך לכתוב אז הנה התוצאות,ואזכיר גם היום המצטרפים יגמרו 90 יום ביום כיפור:grinning: