בס"ד
טוב לדעת שאני לא לבד בעניין המלונות.
אולי באמת כדאי להמנע ממקומות כאלו, כמו שאמרת, כי ראיתי שזה הוביל אותי לקושי עצום.
עכשיו, אני לא מרגיש את הקושי הזה.
לא כ"כ נעים לי לדבר על זה, אבל בגדול, יש כאן הרבה "מים גנובים ימתקו", בכל סוגיית שמירת העיינים, מכיוון שכל אחד חושב [או יותר מדוייק, משלה את עצמו] שאם היתה לי האשה הזו...אז הייתי מאושר, עכ"פ מבחינת היצר. דבר שכמובן לא נכון ודמיוני, וכל אחד חושב את אותו הדבר בקשר למה שבחוץ, "לא תחמוד אשת רעך". חשבת על דרך הדרוש לומר , מדוע כתוב בתורה "לא תחמוד אשת רעך ועבדו ואמתו ושורו וחמורו וכו'" וכי ניתן להשוות את האשה לשור? אלא שכנראה מי שחומד - שיש בו את התכונה הזו בנפש, רואה את האשה כאילו היא חפץ, ואין לו בעיה לחמוד אותה. זאת אומרת, "חמדנות", זה לראות ולחפוץ מה שיש לשני, וזה בא לידי ביטוי באשה שור בית וכו'.
אחד הדברים שחיזק אותי, לנדור נדר [ אני נדרתי [נשבעתי] שבמשך השבוע, אם אכנס לאתרים אסורים, אתן 3,000 ש"ח] היא העובדה שאנחנו מתקרבים לחג מתןורה, ואני רוצה סוף סוף להגיע בטהרה לחג הזה, אחרי 22 שנה לערך...
אני חשבתי שאם אתן פורקן בפועל פעם בשבוע, אולי אוכל להתמודד בצורה קלה יותר, אבל אתה צודק, שזה פתח....אני מקווה רק, שאם אפול אקום חזרה.
ראיתי במייל החיזוק שהיה מישהו שנפל אחרי 26 יום אח"כ אחרי 40 ומשהו יום, ולבסוף הזיק מעמד יותר מ -170 יום, ועדיין מחזיק.
משה מעולה. הלואי שנתקדם הלאה......אשריך צדיק!