בס"ד
שלום משה!
בזמן האחרון יש לי לחץ גדול מאוד, הרבה מטלות לביצוע - ולכן מיעטתי לבוא.
אני באמת לא מאמין כאשר אני רואה שאני נמצא ביומי ה - 57 לנקיים. בדרך כלל החזקתי מעמד שבוע [ לכל היותר - כי היו זמנים של חטא כל יום, ואף יותר מכך]. הזמן הכי ארוך שזכור לי , הוא 3 שבועות. לומר לך שקל לי כל הזמן - זה ממש לא יהיה נכון לומר! במוצאי שבת היה לי ממש קשה, וכן ביום ראשון. לפני שבועיים כמעט כמעט חטאתי, אך ממש בחסדי ה', ניצלתי [ מבחינה טכנית זה לא הסתדר]. שלשום הרגשתי קושי מאוד גדול, ואז קראתי - בפורום האנגלי, את מסעו של אחד מהאנשים, שכבר גמול שלוש שנים, וזה נתן לי כח. מה שכן, [וכן החלק המעודד] חוץ מהזמנים הקשים שהזכרתי, בשאר הזמן, אני מרגיש חולשה בתאוה.
מה שמובא באתר הזה מספר פעמים, בשם האור החיים הקדוש, שעיקר הניסיון הוא בגדרים [קרי, שמירת העיניים וכדו'] מאוד נכון. לדוגמא, היום לא הרגשתי כמעט את התאוה, אך ברגע שהייתי צריך להיות ליד נשים הערב, זה שוב עלה. לפעמים מספיק לי לראות, ב"קיר הכבוד" שיש שם FEMALE , וזה כבר גורם לי תחושות של איסור. :-[
שאלה : ניסת פעם את עניין הנדרים? יש את זה בחוברת הכלים של האתר הזה, ולי זה ממש עוזר. אולי אפילו נדרים קטנים, כמו אם אני רוצה ליפול, עלי ללכת החוצה, למשך שעה, ולמחרת למקווה. ולנדור דבר כזה למשך 3 ימים, כדי שזה לא יאיים. מה דעתך?
בעזרת ה' נעשה ונצליח. ושוב, לזכור - ה' רוצה כל נצחון, אפילו נצחון לרגע!
ובדרך צחות "על כל רגע ורגע שאדם סותם פיו {[color=red]של מטה[/color]} זוכה לאור הגנוז , שאין כל בריה ובריה - יכולין לשער!" 8)